(Intro) 
G  C  G  C
Bm Am  D  G

G
Sworo angin,
 Bm
angin sing ngreridu ati
C
Ngelingake..
   D
sliramu sing tak tresnani
G
Pingin nangis
   Bm
ngetokke eluh neng pipi
C
Suwe ra weruh
  D
senajan mung ono ngimpi

     Em                 Bm
Ngalemo.. ngalem ning dadaku
     C                     D
Tambanono roso kangen ning atiku
     Em                Bm
Ngalemo.. ngalemo ning aku
       C               D
ben ra adem kesiram udaning dalu

G
Banyu langit
     Bm
sing ono duwur kayangan
C
Watu gede
  D
kalingan mendunge udan
G
Telesono..
   Bm
atine wong sing kasmaran
C
Setio janji
  D
seprene tansah kelingan

(Chorus)
 Em                 Bm
Ademe gunung merapi purba
     C
Melu krungu suaramu
   D
ngomongke opo
   Em               Bm
Ademe gunung merapi purba
          C
Sing neng langgran
    D       G
wonosari Yogyakarta

(Interlude) 
G  Bm  C  D
Em  Bm  C Am D

     Em
Janjine.. lungane ra
Bm
nganti suwe suwe
      C
Pamit esuk lungane
     D
ra nganti sore..
     Em
Janjine.. lunga ra
    Bm
nganti semene suwene
       C           D
Nganti kapan tak enteni
G
sak tekane..

G
Udan grimis
  Bm
telesono klambi iki
C
Jroning dodo
    D
ben ra garing ngekep janji
G
Ora lamis
  Bm
gedene nggonku nresnani
C
Nganti kapan
 D
aku ora biso lali

(Chorus)
 Em                 Bm
Ademe gunung merapi purba
     C
Melu krungu suaramu
   D
ngomongke opo
   Em               Bm
Ademe gunung merapi purba
          C
Sing neng langgran
            D
wonosari Yogyakarta

     Em
Janjine.. lungane ra
Bm
nganti suwe suwe
      C
Pamit esuk lungane
     D
ra nganti sore..
     Em
Janjine.. lunga ra
    Bm
nganti semene suwene
       C           D
Nganti kapan tak enteni
G
sak tekane..

(Outro) 
G  Bm  C  D  G
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Banyu Langit
                  sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalemo neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

udan gerimis telesono klambi iki
jroning dodo ben ra garing netep janji
ora lamis gedine nggonku nresnani
nganti kapan aku ora biso bali

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane                
Tab not available
 Buy song Banyu Langit on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Fifa World Cup Qatar 2022 Soundtrack



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z