Aku Cah Kerjo feat. Pendhoza

by Via Vallen

743

(Intro) 
C
C G Am Em
F C G G

C                  G
bebasan nunggu mongso rendeng
Am                 Em
anggongku le ngenteni koe
    F     C      F        G   G
wes ono sesasi genep dino iki

C                     G 
mas yen pancen tresno ku iki
Am                  Em
mbo.. anggep ra ono gunane
 F       C        F      G    G
aku ra kuciwo lan aku ra loro

(Chorus)
C                 G
dek lunga ku ra kekes cidro
 Am               Em
aku lagi pengen mikir kerjo
F              C          G    G
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

C                    G
dek tresna ku mung siji kowe
  Am                  Em
langit bumi kang dadi seksine
F               C          G   G
yen neng ati ra ono wanito liyo

     F            G
kowe ra sah sok mutusi
    Em           Am
aku ra neng endi endi
    F             G       C
aku lungo amung nggolek rejeki

(Rapp)
C
 pangapurane awakku ra tau nyanding
     G
sliramu mergo tuntutan kerjoku nganti
             Am
ora nduwe wektu
                 Am
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke
Em
nyanyi, kowe kudu ngerti lungaku
          F
golek rejeki, dongakno lakuku
                 C
ngayahi kewajibanku
                 C
senajan abot kanggomu nanging
          G                G
kuatno atimu, wes dadi kahanan
                 G
aku lungo adoh paran
            G
ora bakal kelegan
                   C
nyanding wedokan liyan

(Chorus)
C                 G
dek lunga ku ra keget cidro
 Am               Em
aku lagi pengen mikir kerjo
F              C          G
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

C                    G
dek tresna ku mung siji kowe
  Am                  Em
langit bumi kang dadi seksine
F               C          G
yen neng ati ra ono wanito liyo

(Rapp)
C
 ojo keloro-loro
                 G
lungaku ra keget cidro
              G
opo meneh nganti mikir
            Am
aku wes ora tresno
                  Am
yo mung kowe sing tansah
                 Em
ono neng njero dodo
               Em
ra ono trensno liyo
                 F
mergo aku tansah setio
             F
kudu percoyo tresnaku
              C
iki mung siji kowe
             C
wani sumpah mati
                  G
neng ati ra ono liyane
               G
janjiku tak buktekke
                G
ora mung ono lambe
                 G
tunggunen baliku bebrayan
               C
tekane sak lawase

(Chorus)
C                 G
dek lunga ku ra keget cidro
 Am               Em
aku lagi pengen mikir kerjo
F              C          G
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

C                    G
dek tresna ku mung siji kowe
  Am                  Em
langit bumi kang dadi seksine
F               C          G
yen neng ati ra ono wanito liyo

     F            G
kowe ra sah sok mutusi
    Em           Am
aku ra neng endi endi
    F             G       C
aku lungo amung nggolek rejeki

(Rapp)
C
 anggonku ngabari
                  G
yo mung lewat bbm-an
               G
kadang sinyal angel
                 Am
marai dadi penghalang
               Am
neng yo kudu sabar,
                  Em
ora usah nggo nesunan
               Em
mergo trenso kui
                 F
mestine akeh pacoban
                 F
sing tak jaluk kowe
                   C
ojo nganti ilang roso
              C
senajan aku kerep
                  G
gawe gelo lan kuciwo
            G
jembarno atimu
                   G
sak jembare laut samudro
              G
kowe kudu ngerti
                C
yen aku iki cah kerjo

C                   G
mas yen pancen kuwi karepmu
 Am                  Em
aku yo mung tansah biso nunggu
F           C             G    G
tak kuatne atiku tanpo sliramu

C                 G
mas nadyan kowe lungo kerjo
     Am               Em
sing tak jaluk kowe tetep setio
F             C           G
ojo nganti ke gudo wanito liyo

    F      G              C
sabaro aku yo mung cah kerjo
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Aku Cah Kerjo feat. Pendhoza
                  Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui mestina akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jalu kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo                
Tab not available
 Buy song Aku Cah Kerjo feat. Pendhoza on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Fifa World Cup Qatar 2022 Soundtrack



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z