(Intro) 
C

  C                  G
sepet ning pinggir embong
        Am          Em
kalah cepet disaut uwong
  F               C
telat ngomong tresno
          F              G
cintamu digondhol wong liyo

  C          G
nelongso rasane
             Am             Em
sing tak tresno ono sing nduwe
   F                C
nyapo tresno tak pendhem
          F            G      C
yen wis getun sambat kalih sinten

(Intro) 
C G Am Em F C F G
C G Am Em F C F G C

      C
ngopo sing nyonggo tresno
          Am
mung disimpen ning njero dodo
             F            C
ngungkap tresno rasane bimbang
         G
amung bantal tak sayang sayang

     C
suwi yen tresno kowe
          Am
jebul wis ono sing nduwe
       F           C
ora ngiro lan terbayang
        G             C
kalah cepet tresnomu ilang

Am
 tresno tak terbalas rasane loro
G
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
F
 tiwas kowe tak gowo mimpi
                    E
mergo kependem ing ati
                           E
nganti bantal tak sayang sayang
                          E
jebul tresnomu digondhol ilang..

  C                  G
sepet ning pinggir embong
        Am          Em
kalah cepet disaut uwong
  F               C
telat ngomong tresno
          F              G
cintamu digondhol wong liyo

  C          G
nelongso rasane
             Am             Em
sing tak tresno ono sing nduwe
   F                C
nyapo tresno tak pendhem
          F            G      C
yen wis getun sambat kalih sinten

(Intro) 
C G Am Em F C F G
C G Am Em F C F G C

      C
ngopo sing nyonggo tresno
          Am
mung disimpen ning njero dodo
             F            C
ngungkap tresno rasane bimbang
         G
amung bantal tak sayang sayang

     C
suwi yen tresno kowe
          Am
jebul wis ono sing nduwe
       F           C
ora ngiro lan terbayang
        G             C
kalah cepet tresnomu ilang

Am
 tresno tak terbalas rasane loro
G
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
F
 tiwas kowe tak gowo mimpi
                    E
mergo kependem ing ati
                           E
nganti bantal tak sayang sayang
                          E
jebul tresnomu digondhol ilang..

  C                  G
sepet ning pinggir embong
        Am          Em
kalah cepet disaut uwong
  F               C
telat ngomong tresno
          F              G
cintamu digondhol wong liyo

  C          G
nelongso rasane
             Am             Em
sing tak tresno ono sing nduwe
   F                C
nyapo tresno tak pendhem
          F            G      C
yen wis getun sambat kalih sinten

  C                  G
sepet ning pinggir embong
        Am          Em
kalah cepet disaut uwong
  F               C
telat ngomong tresno
          F              G
cintamu digondhol wong liyo

  C          G
nelongso rasane
             Am             Em
sing tak tresno ono sing nduwe
   F                C
nyapo tresno tak pendhem
          F            G      C
yen wis getun sambat kalih sinten
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Kalah Cepet
                  Sepet Ning Pinggir Embong
Kalah Cepet Disaut Uwong
Telat Ngomong Tresno
Cintamu Digondol Wong Lio

Nelongso Rasane
Sing Tak Tresno Ono Sing Nduwe
Nyapo Tresno Tak Pendhem
Yen Wis Getun Sambat Kalih Sinten

Ngopo Sing Nyonggo Tresno
Mung Disimpen Ning Njero Dodo
Ungkap Tresno Rasane Bimbang
Amung Bantal Tak Sayang Sayang

Suwi Yen Tresno Kowe
Jebul Wis Ono Sing Nduwe
Ora Ngiro Lan Terbayang
Kalah Cepet Tresnomu Ilang

Tresno Tak Terbalas Rasane Loro
Mergo Sing Tak Tresno Milih Wong Lio
Tiwas Kowe Tak Gowo Mimpi
Mergo Kependem Ing Ati
Nganti Bantal Tak Sayang Sayang
Jebul Tresnomu Digondol Ilang

Sepet Ning Pinggir Embong
Kalah Cepet Disaut Uwong
Telat Ngomong Tresno
Cintamu Digondol Wong Lio

Nelongso Rasane
Sing Tak Tresno Ono Sing Nduwe
Nyapo Tresno Tak Pendhem
Yen Wis Getun Sambat Kalih Sinten

Ngopo Sing Nyonggo Tresno
Mung Disimpen Ning Njero Dodo
Ngungkap Tresno Rasane Bimbang
Amung Bantal Tak Sayang Sayang

Suwi Yen Tresno Kowe
Jebul Wis Ono Sing Nduwe
Ora Ngiro Lan Terbayang
Kalah Cepet Tresnomu Ilang

Tresno Tak Terbalas Rasane Loro
Mergo Sing Tak Tresno Milih Wong Lio
Tiwas Kowe Tak Gowo Mimpi
Mergo Kependem Ing Ati
Nganti Bantal Tak Sayang Sayang
Jebul Tresnomu Digondol Ilang

Sepet Ning Pinggir Embong
Kalah Cepet Disaut Uwong
Telat Ngomong Tresno
Cintamu Digondol Wong Lio

Nelongso Rasane
Sing Tak Tresno Ono Sing Nduwe
Nyapo Tresno Tak Pendhem
Yen Wis Getun Sambat Kalih Sinten

Sepet Ning Pinggir Embong
Kalah Cepet Disaut Uwong
Telat Ngomong Tresno
Cintamu Digondol Wong Lio

Nelongso Rasane
Sing Tak Tresno Ono Sing Nduwe
Nyapo Tresno Tak Pendhem
Yen Wis Getun Sambat Kalih Sinten                
Tab not available
 Buy song Kalah Cepet on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Fifa World Cup Qatar 2022 Soundtrack



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z