Ngeliyo

by Via Vallen

733

capo: 3rd fret

[verse]

    C                       G
Lorone ati bagai tertusuk duri
               Am
Arep obah dadi males
             F
Awakku iki lemes

   C                        G
Raiso sambat, aku mencoba kuat
                     Am
Nanging malah tambah loro
                  F
Kelingan koe ngeliyo

[instrumental]

C  G  Am  F G

[verse]

       C                        G
Nandur kembang malah tukule brambang
                Am
Gawe mripat iki nangis
              F
Ati tansah keiris-iris

    C                         G
Ora nyongko kowe milih wong liyo
                     Am
Padahal aku sing selalu ono
               F    G 
Ratau gawe koe loro

[pre chorus]

       F                G
Yen pancen ngene balesanmu
    Em          Am
Aku mung iso pasrah
         Dm                F    G
Tak tangisono kui wes dadi karepmu

[chorus]

   C                        G
Janji setyo saiki mung dadi cerito
   F       G                  C
Mergo kowe malah milih wong liyo
    C                   G
Ora peduli kepiye perasaanku iki
          F       G               C
Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

[verse]

C
Wes kadung tresno aku digawe loro
    G
Opo salahku ini kok kamu malah pergi
       Am
Nyesek ning njero ati, aku wes cinta mati
    F                  G
Padahal aku tulus kowe malah ngelarani

C
Bab dilarani jane aku wes kebal
        G
Nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam
      Am
Jujur aku ra kuat ngelakoni tresno iki
    F                    G
Aku kudu ngerasakke sliramu mbagi ati

[chorus]

   C                        G
Janji setyo saiki mung dadi cerito
   F       G                  C
Mergo kowe malah milih wong liyo
    C                   G
Ora peduli kepiye perasaanku iki
          F       G               C
Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

[verse]

  C
Bubur kacang ijo campur ketan ireng
  G
Aajur njobo jero mikir kowe dadi cumleng
      Am
Pilih mangan sego tinimbang mangan roti
        F                 G
Ra nyongko kowe tego janjimu tok blenjani

C
Tresna tenanan malah tok nggo dolanan
   G
Atiku ora gampang nompo iki kahanan
     Am
Kudu ikhlas ngelalekke, tak kubur dalam-dalam
     F                 G
Mugo iki terakhir ngalami kegagalan

[instrumental]

C  G  Am  F
C  G  Am  F G

[pre chorus]

       F                G
Yen pancen ngene balesanmu
    Em          Am
Aku mung iso pasrah
         Dm                F    G
Tak tangisono kui wes dadi karepmu

[chorus 2x]

   C                        G
Janji setyo saiki mung dadi cerito
   F       G                  C
Mergo kowe malah milih wong liyo
    C                   G
Ora peduli kepiye perasaanku iki
          F       G               C
Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo

   C                        G
Janji setyo saiki mung dadi cerito
   F       G                  C
Mergo kowe malah milih wong liyo
    C                   G
Ora peduli kepiye perasaanku iki
          F       G               C
Ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Ngeliyo
                  lorone ati bagai tertusuk duri
arep obah dadi males
awakku iki lemes
             
raiso sambat aku mencoba kuat
nanging malah tambah loro
ati tansah keiris - iris
              
ora nyongkoh kowe milih wong liyo
padahal aku seng selalu ono
ratau gawe kowe loro
                      
yen pancen ngene balesanmu
aku mung iso pasrah
tak tangisono kui wes dadi karepmu
                  
janji setyo saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora peduli kepiye perasaanku iki
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo
                       
wes kadung tresno aku di gawe loro
opo salahku iki kok kowe ninggal lungo
nyesek ning njero ati aku wes cinta mati
padahal aku tulus kowe malah nglarani
              
bab di larani jane aku wes kebal
nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam
jujur aku ra kuat ngelakoni tresno iki
aku kudu ngerasakke sliraamu mbagi ati
                     
janji setyo saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora peduli kepiye perasaanku iki
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo
                         
bubur kacang ijo campur ketan ireng
ajur njobo jero mikir kowe dadi cumleng
pilih mangan sego tinimbang mangan roti
ra nyongko kowe tego janjimu mbok blenjani
                       
tresna tenanan malah mbok nggo dolanan
atiku ora gampang nompo iki kahanan
kudu iklas ngelalekke tak kubur dalam - dalam
mugo iki terakhir ngalami kegagalan
                      
yen pancen ngene balesanmu
aku mung biso pasrah
tak tangisono kuwi wes dadi karepmu
                     
janji setyo saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora peduli kepiye perasaanku iki
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo
                       
janji setyo saiki mung dadi cerito
mergo kowe malah milih wong liyo
ora peduli kepiye perasaanku iki
ning ngarep moto kowe malah ngeliyo                
Tab not available
 Buy song Ngeliyo on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Fifa World Cup Qatar 2022 Soundtrack



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z