[Verse :]
G                                  D
Nggereges kangen yen tak roso roso awakku
                                G
Wes koyok mabur jan mumbul mumbul aku
Fm                    D
Mergane aku mendem cintamu
                                G
Mung tekamu sing iso ngobati nggregesku

[Verse :]
G                                    D
Nggereges kangen sungguh aku nggereges padamu
                      G
Mergo esemmu marai meriang awakku
      Em                  D
Eling naliko mbok kedepi aku
                        G
Njur jaremu forever cintamu

[Interlude :]
G D G Em D
G D

[Bridge :]
G                      C
Rasane ngelayung mabur awakku
      D                G
Mergo abot nyonggo roso kangenku
    Em                      D
Ra ono liyo mung esemmu ning atiku
                            G
Sing marai nggreges kangen padamu

[PreVerse :]
Em                  D
Opo ora keroso ning atimu
        C              G
Yen tak rasakno ngreges awakku
    Em              D
Opo ora keroso ning batinmu
      C              D        G
Aku nggreges meriang gara gara kamu

[Spoken :]
      Em
Kowe honeyku sing paling tak tresnanu
    D
Opo ra kroso ning kene tak kangeni
        C
Sampek nggawe aku gregesi
    Bm
Cintaku rindu gelisah kabeh dadi siji

[Int :] 
B Bm

[Verse :]
G                                  D
Nggereges kangen yen tak roso roso awakku
                                G
Wes koyok mabur jan mumbul mumbul aku
Fm                    D
Mergane aku mendem cintamu
                                G
Mung tekamu sing iso ngobati nggregesku

[Verse :]
G                                    D
Nggereges kangen sungguh aku nggereges padamu
                      G
Mergo esemmu marai meriang awakku
      Em                  D
Eling naliko mbok kedepi aku
                        G
Njur jaremu forever cintamu

[Bridge :]
G                      C
Rasane ngelayung mabur awakku
      D                G
Mergo abot nyonggo roso kangenku
    Em                      D
Ra ono liyo mung esemmu ning atiku
                            G
Sing marai nggreges kangen padamu

[PreVerse :]
Em                  D
Opo ora keroso ning atimu
        C              G
Yen tak rasakno ngreges awakku
    Em              D
Opo ora keroso ning batinmu
      C              D        G
Aku nggreges meriang gara gara kamu

[Spoken :]
      Em
Kowe honeyku sing paling tak tresnanu
    D
Opo ra kroso ning kene tak kangeni
        C
Sampek nggawe aku gregesi
    Bm
Cintaku rindu gelisah kabeh dadi siji

[Bridge :]
G                                  D
Nggereges kangen yen tak roso roso awakku
                                G
Wes koyok mabur jan mumbul mumbul aku
Fm                    D
Mergane aku mendem cintamu
                                G
Mung tekamu sing iso ngobati nggregesku

[Bridge :]
G                                    D
Nggereges kangen sungguh aku nggereges padamu
                      G
Mergo esemmu marai meriang awakku
      Em                  D
Eling naliko mbok kedepi aku
                        G
Njur jaremu forever cintamu                
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Gregesi
                  nggereges kangen yen tak roso roso awakku
wes koyok mabur jan mumbul mumbul aku
mergane aku mendem cintamu
mung tekamu sing iso ngobati nggregesku

nggereges kangen sungguh aku nggereges padamu
mergo esemmu marai meriang awakku eling naliko mbok kedepi aku
njur jaremu forever cintamu

rasane ngelayung mabur awakku
mergo abot nyonggo rasa kangenku
ra ono liyo mung esemmu ning atiku
sing marai nggreges kangen padamu

opo ora keroso ning atimu
yen tak rasakke ngreges awakku
opo ora keroso ning batinmu aku nggreges meriang gara-gara kamu

kowe honeyku sing paling tak tresnanu opo ra kroso ning kene tak kangeni
sampek nggawe aku gregesi cintaku rindu gelisah kabeh dadi siji                
Tab tidak tersedia
 Beli lagu Gregesi di iTunes store

Support artist dengan membeli lagu asli






0 Komentar




Urutkan by abjad: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Berlangganan

Berlangganan dengan kami, kami akan mengirimkan kord setiap minggunya langsung ke email kamu