Kimcil Kepolen

by Via Vallen

752

Am        Em        F
pancene koe pabu nuruti ibumu
        C       E
jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Am        Em                F
opo koyo ngene susahe wong kere
              C       E
ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Am             
ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
Em
ono opo kok koe bedo karo aku iki
F
opo aku salah nek aku tresno koe
C                 E
po pendak dino atimu enenge gelisah

Am
mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
Em                          
ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
F
mergo sak iki tresno enenge gor bondo
C                             E
menang rupo kalah rupo aku ora popo

Back to Reff :

Am
pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
Em
jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
F
koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
C                    E
opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

Am
jaremu nek ra fu koe ora i love you
Em      
jaremu nek ra ninja koe ora cinta
    F
nanging pie meneh aku wong ra nduwe
        C        E
kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

Back to Reff :

Am
yonek koe ra iso trimo opo enenge
Em
gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
F
pancen koe konco neng atimu wuto
        C        E
menang rupo moto bondo kui pancen koe

Am
aku wes ra betah ngrasake sifatmu
Em
mending aku tak pisah ninggalke sliramu
F
ojo rumongso bisa nek koe ora iso
C                E
atiku wes ra kuat rasane pengen njepat
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Kimcil Kepolen
                  Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
Ono opo kok koe bedo karo aku iki
Opo aku salah nek aku tresno koe
Po pendak dino atimu enenge gelisah

Mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
Mergo sak iki tresno enenge gor bondo
Menang rupo kalah rupo aku ora popo

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
Jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
Koe selingkuh ro konc*ku cerakku iki
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

Jaremu nek ra fu koe ora I love you
Jaremu nek ra ninja koe ora cinta
Nanging pie meneh aku wong ra nduwe
Kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Yonek koe ra iso trimo opo enenge
Gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
Pancen koe konco neng atimu wuto
Menang rupo moto bondo kui pancen koe

Aku wes ra betah ngrasake sifatmu
Mending aku tak pisah ninggalke sliramu
Ojo rumongso bisa nek koe ora iso
Atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Pancene koe pabu nuruti ibumu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo                
Tab not available
 Buy song Kimcil Kepolen on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Fifa World Cup Qatar 2022 Soundtrack



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z