Pantai Papuma Dadi Kenangan

by Via Vallen

870

(Intro) 
C Em F G

C          Em
 Nyawang fotomu
F                G
 Kroso kangen atiku
C            Em
 Tambah soyo jeru
F              G
 Ono ning batinku

C               Em
 Aku kelingan nalikane kowe
F                     G
 Arep lungo ninggalke aku
C
 Ning pasir putih
    Em
tak pendem tresnoku
F
 Nganti kapan sanggup
        G
aku ngenteni tekomu..

(Chorus)
C              Em
 Pantai Papuma dadi kenangan
F              G
 Tresnoku iki ora bakal ilang
C               Em
 Gedene ombak segoro
F            G
 Ning laut kidul watu ulo
C                  Em
 Nggawe atiku soyo nelongso
F                 G
 Tresnoku iki wes kok gowo lungo

C                Em
 Pantai Papuma dadi kenangan
F              G
 Tresnoku iki ora bakal ilang
C               Em
 Gedene ombak segoro
F                  G
 Ning laut kidul watu ulo
C                  Em
 Nggawe atiku soyo nelongso
F                 G
 Tresnoku iki wes kok gowo lungo

(Intro) 
C Em F G

C          Em
 Nyawang fotomu
F                G
 Kroso kangen atiku
C            Em
 Tambah soyo jeru
F              G
 Ono ning batinku

C               Em
 Aku kelingan nalikane kowe
F                     G
 Arep lungo ninggalke aku
C
 Ning pasir putih
    Em
tak pendem tresnoku
F
 Nganti kapan sanggup
        G
aku ngenteni tekomu..

(Chorus)
C              Em
 Pantai Papuma dadi kenangan
F              G
 Tresnoku iki ora bakal ilang
C               Em
 Gedene ombak segoro
F            G
 Ning laut kidul watu ulo
C                  Em
 Nggawe atiku soyo nelongso
F                 G
 Tresnoku iki wes kok gowo lungo

C                Em
 Pantai Papuma dadi kenangan
F              G
 Tresnoku iki ora bakal ilang
C               Em
 Gedene ombak segoro
F                  G
 Ning laut kidul watu ulo
C                  Em
 Nggawe atiku soyo nelongso
F                 G              C
 Tresnoku iki wes kok gowo lungo..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Pantai Papuma Dadi Kenangan
                  Nyawang fotomu
Kroso kangen atiku
Tambah soyo jeru
Ono ning batinku

Aku kelingan nalikane kowe
Arep lungo ninggalke aku
Ning pasir putih tak pendem tresnoku
Nganti kapan sanggup aku ngenteni tekomu

Pantai Papuma dadi kenangan
Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro
Ning laut kidul watu ulo
Nggawe atiku soyo nelongso
Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Pantai Papuma dadi kenangan
Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro
Ning laut kidul watu ulo
Nggawe atiku soyo nelongso
Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Nyawang fotomu
Kroso kangen atiku
Tambah soyo jeru
Ono ning batinku

Aku kelingan nalikane kowe
Arep lungo ninggalke aku
Ning pasir putih tak pendem tresnoku
Nganti kapan sanggup aku ngenteni tekomu

Pantai Papuma dadi kenangan
Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro
Ning laut kidul watu ulo
Nggawe atiku soyo nelongso
Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Pantai Papuma dadi kenangan
Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro
Ning laut kidul watu ulo
Nggawe atiku soyo nelongso
Tresnoku iki wes kok gowo lungo                
Tab not available
 Buy song Pantai Papuma Dadi Kenangan on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z