Intro : 
C G Am Em
F C Dm G

       C        G         Am      Em
ning selat bali gilimanuk ketapang
     F         Em        Dm   G
kowe medot taline asmoro sa..yang
  Em                   A         Dm
temetes eluhku barengi ombak segoro
      F                      G
deres mili ing pojok pelipis moto..

*)
       C          G       Am 
ning selat bali gilimanuk ketapang
    F          Em        G
ati iki mbok gawe ra karuan
 Em                   A
opo koyo ngene rasane wong nandang tresno
        F                  G
nanging nyatane ra tekan bebrayan..

#)
    Am                        Em
tak tompo kanthi ikhlas kabeh penjalukmu
      F                          G
tak terimo nadyan ngejor ati lan batinku
   Am                       Em
percumo anggenku arep ngranggeh lintang
         F                      G
yen nyatane wengi wes ketundung awan..

Reff :
  C                     F
suwunge atiku mbrebes mili mikir kowe
           G
mergo ning ngimpiku jenengmu
       C
tansah sing ngawe-ngawe
      C                    F
angel ati iki arep ngedohi tekan sliramu
             G
senadyan tresno iki pancene
     C 
wes ora nemu restu

F            G
sampek tekan endi
      C         Am
tak gowo tresno iki
    F         G           C
wedine kegowo sampek tekan pati..

Musik : 
C G Am Em
F Em G
Em A Dm
F G C

*)
       C          G       Am 
ning selat bali gilimanuk ketapang
    F          Em        G
ati iki mbok gawe ra karuan
 Em                   A
opo koyo ngene rasane wong nandang tresno
        F                  G
nanging nyatane ra tekan bebrayan..

Reff :
  C                     F
suwunge atiku mbrebes mili mikir kowe
           G
mergo ning ngimpiku jenengmu
        C
ansah sing ngawe-ngawe
      C                    F
angel ati iki arep ngedohi tekan sliramu
             G
senadyan tresno iki pancene
     C
wes ora nemu restu

F            G
sampek tekan endi
       C         Am
tk gowo tresno iki
    F         G           C
wedine kegowo sampek tekan pati..
    F         G          C
wedine kegowo sampek tekan pati                         
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Ketapang Gilimanuk
                        ning selat bali gilimanuk ketapang
kowe medot taline asmoro sayang

gemetes eluhku barengi ombak segoro
deres mili ing pojok plipis moto

ning selat bali gilimanuk ketapang
ati iki mbok gawe ra karuan
opo koyo ngene rasane wong nandang tresno
nanging nyatane ra tekan bebrayan

tak tompo kanthi ikhlas kabeh penjalukmu
tak trimo nadyan ngejor ati lan batinku
percuma anggenku arep ngranggeh lintang
yen nyatane wengi wes ketundung awan

suwunge atiku mbrebes mili mikir kowe
mergo ning ngimpiku jenengmu tansah sing ngawe ngawe
angel ati iki arep ngedohi tekan sliramu
senadyan tresno iki pancene wes ora nemu restu

sampek tekan endi tak gowo tresno iki
wedine kegowo sampek tekan pati

ning selat bali gilimanuk ketapang
ati iki mbok gawe ra karuan
opo koyo ngene rasane wong nandang tresno
nanging nyatane ra tekan bebrayan

tak tompo kanthi ikhlas kabeh penjalukmu
tak trimo nadyan ngejor ati lan batinku
percuma anggenku arep ngranggeh lintang
yen nyatane wengi wes ketundung awan

suwunge atiku mbrebes mili mikir kowe
mergo ning ngimpiku jenengmu tansah sing ngawe ngawe
angel ati iki arep ngedohi tekan sliramu
senadyan tresno iki pancene wes ora nemu restu

sampek tekan endi tak gowo tresno iki
wedine kegowo sampek tekan pati
wedine kegowo sampek tekan pati                    
Tab tidak tersedia
 Beli lagu Ketapang Gilimanuk di iTunes store

Support artist dengan membeli lagu asli






0 Komentar




Urutkan by abjad: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z