Nasibe Wong Ra Duwe

by Via Vallen

845

    C
Nasibe wong ra nduwe
       Am
Di ece karo kancane
      Dm            G
Nelongso.. Abot kahanane..

      Dm
Saiki aku rekoso
        C            Am
Nanging sregep lehku ndungo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo

C
 Urip neng alam ndunyo
Ming dinggo sementoro
Am
 Kabeh kuwi amung titipan
soko sing Kuoso
Dm
 Ono sing berlimpah arto
Lan sing urip rekoso
G
 Nanging sak tenane
menungso kui kabeh podo

Dm
 Opo iki nasibe wong ra nduwe
     C
Neng ndi wae nggone uripe
Am
Mesti di ece
  C
Nanging aku percoyo
   G
Gusti Alloh mboten sare
  C
Sabar lan sregep ibadah
    C
Ben padang dalane

Am                 Em
Opo salahe nek aku wong ora nduwe
     F                G         C
Aku ncen kere nanging ojo mbok ece

    Am
Aku ra ngganggu kowe
      Em
Ora tau njaluk kowe
      F                      G
Mergo aku.. sregep nyambut gawe.. hoo..

(Chorus)
  C
Nasibe wong ra nduwe
       Am
Di ece karo kancane
      Dm            G
Nelongso.. Abot kahanane..

      Dm
Saiki aku rekoso
        C               Am
Nanging sregep lehku ndungo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo

C
 Tak tompo sak ikhlase
Am
 opo sing wis dadi kahanane
      Dm               G
Wong ora nduwe.. Aku rapopo

Dm                    C         Am
 Nanging ojo nganti dewe cilik ati
     C             G       C
Percoyo kabeh kuwi ono dalane..

 Am
Urip mung sepisan kudu dipikir tenanan
    Em
Ben awakke dewe isih duwe masa depan
 F                      G
Ojo lali nyuwun pangestune Gusti pangeran
  C
Insya Alloh kabeh dungone dewe dikabulkan

  Am
Saiki dewe pancen isih dadi wong ndalan
  Em
Sopo ngerti sesuk iso dadi juragan
 F
Asal ora tau kesel ngadepi kahanan
  G
Jujur lan sabar kui kuncine kesuksesan

(Chorus)
  C
Nasibe wong ra nduwe
       Am
Di ece karo kancane
      Dm            G
Nelongso.. Abot kahanane..

      Dm
Saiki aku rekoso
        C               Am
Nanging sregep lehku ndungo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo

  C
Nasibe wong ra nduwe
       Am
Di ece karo kancane
      Dm            G
Nelongso.. Abot kahanane..

      Dm
Saiki aku rekoso
        C               Am
Nanging sregep lehku ndungo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Nasibe Wong Ra Duwe
                  nasibe wong ra nduwe
diece karo kancane
nelongso abot kahanane

saiki aku rekoso
nanging sregep lek ku dungo
aku percoyo uripku biso mulyo

urip ning alam dunyo mung dinggo sementara
kabeh kuwi amung titipan seko sing Kuoso
ono sing berlimpah arto lan urip rekoso
nanging sak tenane kabeh menungso iku podo

opo iki nasibe wong ra nduwe
neng endi wae uripe mesti diece
nanging aku percoyo Gusti Allah mboten sare
sabar lan sregep ibadah ben padang dalane

opo salahe nek aku uwong ora nduwe
aku ‘ncen kere nanging ojo mbok ece
aku ra ganggu kowe, ora tau njaluk kowe
mergo aku sregep nyambut gawe

nasibe wong ra nduwe diece karo kancane
nelongso abot kahanane
saiki aku rekoso nanging sregep lek ku dungo
aku percoyo uripku biso mulyo

tak tompo sak ikhlase
opo seng wis dadi kahanane
wong ora nduwe aku ra popo
nanging ojo nganti dewe cilik ati
percoyo kabeh kuwi ono dalane

urip mung sepisan kudu dipikir tenanan
ben awake dewe iseh duwe masa depan
ojo lali nyuwun pangestune gusti pangeran
insyaallah kabeh dungone dewe dikabulkan

saiki dewe pancen iseh dadi wong dalan
sopo ngerti sesuk iso dadi juragan
asal ora tau kesel ngadepi kahanan
jujur lan sabar kuwi kuncine kesuksesan

nasibe wong ra nduwe diece karo kancane
nelongso abot kahanane
saiki aku rekoso nanging sregep lek ku dungo
aku percoyo uripku biso mulyo

nasibe wong ra nduwe diece karo kancane
nelongso abot kahanane
saiki aku rekoso nanging sregep lek ku dungo
aku percoyo uripku biso mulyo, aku percoyo uripku biso mulyo                
Tab not available
 Buy song Nasibe Wong Ra Duwe on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z