Ngenteni Ati

by Via Vallen

881

(Intro) 
Am G Dm Am
Am G Dm Am
Dm Am E Am
Dm Am E Am E

Am        G
semilire angin..
F         C
sing dadi saksi
Dm          Am
anggonku ngeteni
    E
ati sing tak kangeni

Am             G
rendeng nganti ketigo
  F             C
suwe sing tak rasakno
Dm      Am
opo ora rumongso
     E
sliramu sing ning kono

(Intro) 
Am G Dm Am
Dm Am E Am

Am               G
batin perih sing tak roso
  F             C
soyo nambah nyikso
Dm              Am
nanggung suwene kangen
     E
suwe olehku mendhem..

(Chorus)
         Am
sing tak jaluk mugo biso
        G
mlaku bareng keloronan
         F
nglakoni urip nang ndunyo
       E
indahe kebak katresnan
     Am
mugo kowe ndang elingo
       G
bali mulih nyambung tresno
           F
sing wes suwe mbok tinggalno
       E
adoh jarak pisah rogo..

(Interlude) 
Am  G  F  E
Am  G  F  E

(Chorus)
         Am
sing tak jaluk mugo biso
        G
mlaku bareng keloronan
         F
nglakoni urip nang ndunyo
       E
indahe kebak katresnan
     Am
mugo kowe ndang elingo
       G
bali mulih nyambung tresno
           F
sing wes suwe mbok tinggalno
       E
adoh jarak pisah rogo..

         Am
sing tak jaluk mugo biso
        G
mlaku bareng keloronan
         F
nglakoni urip nang ndunyo
       E
indahe kebak katresnan
     Am
mugo kowe ndang elingo
       G
bali mulih nyambung tresno
           F
sing wes suwe mbok tinggalno
       E              Am
adoh jarak pisah rogo..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Ngenteni Ati
                  semilire angin sing dadi saksi
anggonku ngeteni ati sing tak kangeni
rendeng nganti ketigo suwe sing tak rasakno
opo ora rumongso sliramu sing ning kono

batin perih sing tak roso soyo nambah nyikso
nanggung suwene kangen, suwe olehku mendhem

sing tak jaluk mugo biso mlaku bareng keloronan
nglakoni urip nang ndunyo, indahe kebak katresnan
mugo kowe ndang elingo, bali mulih nyambung tresno
sing wes suwe mbok tinggalno, adoh jarak pisah rogo

sing tak jaluk mugo biso mlaku bareng keloronan
nglakoni urip nang ndunyo, indahe kebak katresnan
mugo kowe ndang elingo, bali mulih nyambung tresno
sing wes suwe mbok tinggalno, adoh jarak pisah rogo

sing tak jaluk mugo biso mlaku bareng keloronan
nglakoni urip nang ndunyo, indahe kebak katresnan
mugo kowe ndang elingo, bali mulih nyambung tresno
sing wes suwe mbok tinggalno, adoh jarak pisah rogo                
Tab not available
 Buy song Ngenteni Ati on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z