Tibo Mburi

by Via Vallen

475

capo: fret 3

[intro]

C  F  C

[verse]

C
Aku dewekan ning dalan prapatan
   F                  C
Sakwise kowe ngajak bubaran
C
Senajan loro nanging kudu tak terimo
  F           G           C
Mugo wae sing apik nggo dewe

[pre chorus]

F
Saktenane atiku
  Em        Am
Durung biso nerimo
  Dm         G            C
Kowe gandeng karo uwong liyo
F
Kowe ora ngerasakke
     Em       Am
Sing tak rasakke
             Bb
Sing penting kowe bahagia
       G
Aku gampang

[chorus]

       C    Dm       Em       Am
Duh gusti paringono aku kuat ati
  F        C
Mugo mugo oleh ganti
     Dm        G
Sing luwih gemati
    C    Dm       Em        Am
Elingo mugo kowe ora dadi gelo
   F           C
Mergo gelo lan kuciwo
  Dm   G        C
Tibone ning mburi

[instrumental]

C  Dm  F  Ab
C  Dm  F

[verse]

C                Dm        G
Mlaku nem wulan aku iseh dewekan
    F          G         C
Krungu kabar kowe arep tunangan
C
Senajan loro
   Dm            Am
Nanging kudu tak terimo
  F           G           C
Mugo wae sing apik nggo kowe

[pre chorus]

F
Saktenane atiku
  Em        Am
Durung biso nerimo
  Dm         G            C
Kowe gandeng karo uwong liyo
F
Kowe ora ngerasakke
     Em       Am
Sing tak rasakke
             Bb
Sing penting kowe bahagia
       G
Aku gampang

[chorus]

       C    Dm       Em       Am
Duh gusti paringono aku kuat ati
  F        C
Mugo mugo oleh ganti
     Dm        G
Sing luwih gemati
    C    Dm       Em        Am
Elingo mugo kowe ora dadi gelo
   F           C
Mergo gelo lan kuciwo
  Dm   G        C
Tibone ning mburi

[verse]

Am          Em  F      C
Kowe ngerti aku ora gampang
  Dm          G        C
Kadung suwe dewe bebarengan
Am            Em   F       C
Nanging gusti duwe dalan liyo
  Dm       Em
Aku kudu lilo
F           G          C
Aku kudu nerimo lan legowo

[chorus]

       C    Dm       Em       Am
Duh gusti paringono aku kuat ati
  F        C
Mugo mugo oleh ganti
     Dm        G
Sing luwih gemati
    C    Dm       Em        Am
Elingo mugo kowe ora dadi gelo
   F           C
Mergo gelo lan kuciwo
  Dm   G        C
Tibone ning mburi

[chorus]

       C    Dm       Em       Am
Duh gusti paringono aku kuat ati
  F        C
Mugo mugo oleh ganti
     Dm        G
Sing luwih gemati
    C    Dm       Em        Am
Elingo mugo kowe ora dadi gelo
   F           C
Mergo gelo lan kuciwo
  Dm   G        C
Tibone ning mburi
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Tibo Mburi
                  aku dewekan ning dalan prapatan
sakwise kowe ngajak bubaran
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe

saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

mlaku nem wulan aku iseh dewekan
krungu kabar kowe arep tunangan
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe

saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

kowe ngerti aku ora gampang
kadung suwe dewe bebarengan
nanging Gusti duwe dalan liyo
aku kudu lilo, aku kudu nerimo lan legowo

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi                
Tab not available
 Buy song Tibo Mburi on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Fifa World Cup Qatar 2022 Soundtrack



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z