Tresno Tekane Mati

by Via Vallen

564

Capo di fret 2

(Intro) 
C Am F G
C Am F G
G

C
Aku ra lilo
      Am
pisah marang sliramu
      F
Mergo omongan
           G
dadi salah paham..
     C
Janjimu tak patenke
       Am
ing njero rogo iki..
    F
Supoyo tansah
            G
kelingan sliramu..

            F   G
Wong lanang liyane
         C     Bm   Am
ra bakal iso ngganteni
      F
Jenengmu tak ukir
G             C
sak jeroning ati..

(Chorus)
         C
Pengenku siji
    Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
        F           C
Dongaku ra bakal mandheg
           G
sak durung sliramu bali

        C        Em
Tok dua ke ora popo
         Am       Em
tresnaku tekane mati
             F          C
Sing penting rasaku sak teruse
    G
ono ning njero ati
      C
ning atimu..

(Interlude) 
C G Am Em F C G
C G Am Em F C G

     C
Sadarmu tak enteni
       Am
nganti tekan saiki
       F
Yen pancen kowe keroso
            G
gek ndang bali..

    C
Aku ra doyan mangan
      Am
yen kepikir sliramu
    F            C
Aku ra pengen ngopo-ngopo
     G
pengene neng ketemu..

        F   G
Wis setaun aku
          C    Bm  Am
mesti ngenteni tekamu
     F         G          C
Sliramu gegowo njero impenku..

(Chorus)
         C
Pengenku siji
    Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
        F           C
Dongaku ra bakal mandheg
           G
sak durung sliramu bali

        C        Em
Tok dua ke ora popo
         Am       Em
tresnaku tekane mati
             F          C
Sing penting rasaku sak teruse
    G
ono ning njero ati

         C
Pengenku siji
    Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
        F           C
Dongaku ra bakal mandheg
           G
sak durung sliramu bali

        C        Em
Tok dua ke ora popo
         Am       Em
tresnaku tekane mati
             F          C
Sing penting rasaku sak teruse
    G
ono ning njero ati
      C
ning atimu..

(Interlude) 
C G Am Em F C G
C G Am Em F C G

     C
Sadarmu tak enteni
       Am
nganti tekan saiki
       F
Yen pancen kowe keroso
            G
gek ndang bali..

    C
Aku ra doyan mangan
      Am
yen kepikir sliramu
    F            C
Aku ra pengen ngopo-ngopo
     G
pengene neng ketemu..

        F   G
Wis setaun aku
          C    Bm  Am
mesti ngenteni tekamu
     F         G          C
Sliramu gegowo njero impenku..

(Chorus)
         C
Pengenku siji
    Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
        F           C
Dongaku ra bakal mandheg
           G
sak durung sliramu bali

        C        Em
Tok dua ke ora popo
         Am       Em
tresnaku tekane mati
             F          C
Sing penting rasaku sak teruse
    G
ono ning njero ati

         C
Pengenku siji
    Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
        F           C
Dongaku ra bakal mandheg
           G
sak durung sliramu bali

        C        Em
Tok dua ke ora popo
         Am       Em
tresnaku tekane mati
             F          C
Sing penting rasaku sak teruse
    G
ono ning njero ati
      C
ning atimu..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Tresno Tekane Mati
                  Aku Ra Lilo Pisah Marang Sliramu
Mergo Omongan Dadi Salah Paham
Janjimu Tak Patenke Ing Jero Rogo Iki
Supoyo Tansah Kelingan Sliramu

Wong Lanang Liane Ra Bakal Ganteni
Jenengmu Tak Ukir Sakjroning Ati

Pengenku Siji Nyanding Sliramu Tekan Ku Mati
Dongaku Ra Bakal Mandeg Sedurung Sliramu Bali
Tok Duakke Ora Popo Tresnoku Tekane Mati
Sing Penting Rasaku Sak Teruse Ono Neng Njero Ati Neng Atimu

Sadarmu Tak Enteni Nganti Tekan Saiki
Yen Pancen Koe Kroso Gek Ndang Bali
Aku Ra Doyan Mangan, Yen Kepikir Sliramu
Aku Ra Pengen Ngopo-Ngopo Pengene Ming Ketemu

Wes Setaun Aku Mesti Ngenteni Tekamu
Sliramu Kegowo Njero Impenku

Pengenku Siji Nyanding Sliramu Tekan Ku Mati
Dongaku Ra Bakal Mandeg Sedurung Sliramu Bali
Tok Duakke Ora Popo Tresnoku Tekane Mati
Sing Penting Rasaku Sak Teruse Ono Neng Njero Ati

Pengenku Siji Nyanding Sliramu Tekan Ku Mati
Dongaku Ra Bakal Mandeg Sedurung Sliramu Bali
Tok Duakke Ora Popo Tresnoku Tekane Mati
Sing Penting Rasaku Sak Teruse Ono Neng Njero Ati Neng Atimu

Sadarmu Tak Enteni Nganti Tekan Saiki
Yen Pancen Koe Kroso Gek Ndang Bali
Aku Ra Doyan Mangan, Yen Kepikir Sliramu
Aku Ra Pengen Ngopo-Ngopo Pengene Ming Ketemu

Wes Setaun Aku Mesti Ngenteni Tekamu
Sliramu Kegowo Njero Impenku

Pengenku Siji Nyanding Sliramu Tekan Ku Mati
Dongaku Ra Bakal Mandeg Sedurung Sliramu Bali
Tok Duakke Ora Popo Tresnoku Tekane Mati
Sing Penting Rasaku Sak Teruse Ono Neng Njero Ati

Pengenku Siji Nyanding Sliramu Tekan Ku Mati
Dongaku Ra Bakal Mandeg Sedurung Sliramu Bali
Tok Duakke Ora Popo Tresnoku Tekane Mati
Sing Penting Rasaku Sak Teruse Ono Neng Njero Ati Neng Atimu                
Tab not available
 Buy song Tresno Tekane Mati on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Fifa World Cup Qatar 2022 Soundtrack



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z