intro:
C G Am Em F C G C G

Verse:

   C         G       Am   Em
Kowe pernah ono ning atiku
F           G              C
Janji ora bakal ninggalke aku
   Dm          G       C    G    Am
Saiki kowe lungo mblenjani janjimu
     Dm                     G
Ninggalne loro ning njero dodo
         C  G
Ora masalah

    C           G         Am      Em
Lambemu sing lamis gawe atiku keiris
      F          G          C
Ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
      Dm        G       C    G      Am
Tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
    Dm                    G
Isone gawe loro, lorone ning njero ati

Chorus:

   Am                       Em
Urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
   F                        C          G
Urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
      Am                      Em
Tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
       F           G      C  G
Ketimbang nggawe atiku ajur

Musik:

C G Am Em G F C G
C G Am Em G F C G
C G

Verse:

    C           G         Am      Em
Lambemu sing lamis gawe atiku keiris
      F          G          C
Ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
      Dm        G       C    G      Am
Tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
    Dm                    G
Isone gawe loro, lorone ning njero ati

Chorus:
   Am                       Em
Urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
   F                        C          G
Urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
      Am                      Em
Tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
       F           G      C  G
Ketimbang nggawe atiku ajur

   Am                       Em
Urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
   F                        C          G
Urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
Am                   Em
Ora masalah, sabarku turah turah
       F           G        C
Ketimbang nggawe atiku bubrah
       F           G        C
Ketimbang nggawe uripku susah

Outro:
G C
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Ora Masalah
                  kowe pernah ono ning atiku
janji ora bakal ninggalke aku
saiki kowe lungo mblenjani janjimu
ninggalne loro ning njero dodo, ora masalah

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
ora masalah, sabarku turah-turah
ketimbang nggawe atiku bubrah
ketimbang nggawe uripku susah                
Tab not available
 Buy song Ora Masalah on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Fifa World Cup Qatar 2022 Soundtrack



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z