(Intro) 
Am F C G

Am                   F
 Yen gelem tak jak rabi
                     C
Yen ra gelem tak jagongi
                        G
Sing ra penting piker keri..

Am                    F
 Yen kowe gelem tak sayang
                    C
Yo ojo mbok gawe bimbang
                 G
Ra sah kakean alesan

(Intro) 
Am F C G

Am
 Iki ati du parkiran
                   F
maju mundur ra karuan
               F
Iki ati du layangan
                  C
tarik ulur sembarangan
                C
Nanging tresno iki
                 G
udu es teh plastikan
                G
Sing mbok cantelke
                   Am
lalu engkau tinggalkan
             Am
Janjimu koyo mendung
             F
ditunggu ora udan
              F
Tresnaku kesandung
              C
aku jebul kapusan
              C
Jodoh bakal tekan
              G
ora bakal kijolan
               G
Nek bejo yo mantenan
                 Am
nek ora tep syukuran

Am G     C   C
 Piker keri..
C-Bm Am G     F
      piker keri..
     E
ketimbang loro ati..

(Chorus)
Am                   F
 Yen gelem tak jak rabi
                     C
Yen ra gelem tak jagongi
                        G
Sing ra penting piker keri.. ooho..

Am                    F
 Yen kowe gelem tak sayang
                    C
Yo ojo mbok gawe bimbang
                 G
Ra sah kakean alesan

(Intro) 
Am F C G

Am
 Nek iki pancen dalane
                 F
tak tompo opo anane
                    F
Gusti niku mboten sare
                     C
kowe kui seng jengkelke
            C
Abot dirasakne
              G
rakuat dibecakne
           G
Ra sah dipiker
                    Am
mbok miker seng liyane
                Am          F
Tresnoku seng gede mbok prekne
               F
Mbok golek liyane
                  C
seng nompo opo anane
                C
Mending cicel motor
              G
podo podo mumete
             G
Naning ono hasile
                  Am
ketimbang miker kowe

Am G     C   C
 Piker keri..
C Bm Am G     F
      piker keri..
     E
ketimbang loro ati..

(Chorus)
Am                   F
 Yen gelem tak jak rabi
                     C
Yen ra gelem tak jagongi
                        G
Sing ra penting piker keri.. ooho..

Am                    F
 Yen kowe gelem tak sayang
                    C
Yo ojo mbok gawe bimbang
                 G
Ra sah kakean alesan

Am                   F
 Yen gelem tak jak rabi
                     C
Yen ra gelem tak jagongi
                        G
Sing ra penting piker keri.. ooho..

Am                    F
 Yen kowe gelem tak sayang
                    C
Yo ojo mbok gawe bimbang
                 G   Am
Ra sah kakean alesan
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Piker Keri
                  Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri

Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan

Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
Naning tresno iki udu es teh plastikan
Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

Janjimu koyo mendung di tunggu ora udan
Tresnaku kesandung aku jebul kapusan
Jodo bakal tekan ora bakal kijolan
Nek bojo yo mantenan nek ora tep syukuran

Piker keri piker keri ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri

Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan

Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
Abot dirasakne rakuat dibecakne
Rasah dipiker mbok miker seng liyane

Tresnoku seng gede mbok prekne
Mbok golek liyane seng nompo opo anane
Mending nyicel motor podo mumete
Naning ono hasile ketimbang miker kue

Piker keri piker keri ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri

Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan
Piker keri piker keri ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri

Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan                
Tab not available
 Buy song Piker Keri on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Fifa World Cup Qatar 2022 Soundtrack



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z