no capo!

[intro]

F  Dm  Bb  C
F  Dm  Bb  C

[verse]

F                Am
Sepuluh tahun wes kepungkur
     Bb   C        F
Ati iki rasane wes ajor
                  Am
Yen eleng tresnamu wes kabor
         Bb      Gm         C    Gm C
Kabur kanginan koyo manuk mabor

F               Am
Opo ora kelingan kolo semono
        Bb  C        F
Kowe ngucap janji setyo
             Am
Naliko dadi rojo sedino
     Bb          C          F
Ora ngiro yen saiki kowe cidro

[interlude]

Gm C Am Bb C F

[chorus]

      Am           Gm         C
Wengi iki sineksen mbulan ndadari
Bb            C              F
Aku tansah nyenyuwun mring gusti
  Bb        C   Am
Mugo mugo kowe ora lali janji
        Bb     C        F
Panyuwunku gek enggalo bali

[interlude]

F  Dm  Bb  C
F  Dm  Bb  C

[verse]

F               Am
Opo ora kelingan kolo semono
        Bb  C        F
Kowe ngucap janji setyo
             Am
Naliko dadi rojo sedino
     Bb          C          F
Ora ngiro yen saiki kowe cidro

[interlude]

C Am Bb C F

[chorus]

      Am           Gm         C
Wengi iki sineksen mbulan ndadari
Bb            C              F
Aku tansah nyenyuwun mring gusti
  Bb        C   Am
Mugo mugo kowe ora lali janji
        Bb     C        F
Panyuwunku gek enggalo bali
        Bb     C        F
Panyuwunku gek enggalo bali
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Panyuwunku
                  wes tak tompo layang undanganmu
ora kroso netes ing wespoku
layang biru, sampul fotomu
nggawe kaget sak jroning atiku

kowe cah ayu sing tak tresnani
ora nyono ngawe cuwo ati iki
snajan sedelo kowe ning ati
tresnoku mung nyawang ra biso nyanding

ora guna kuwi tak tangisi
kabeh mau wes kinaris pesti
sepiro gedene tresnaku
pancen kowe dudu jodoku

tak tekani layang undanganmu
nganti kuat lan tabah atiku
dongaku mugiyo rahayu
nggonmu bebrayan nganti anak-putu
cah ayu wes tak lilakno
kabeh iki bakal tak tompo
slamat tingal sayang

saiki aku kudu biso nrimo
kowe ninggalke aku demi wong liyo
sak lorone atiku bakal tak tompo
demi kowe cah ayu aku lilo
tresnoku ra ono liyane
sayangku yo mung kowe
sak jembare samudro, isih jembar atiku
tak ikhlaske sliramu sing pancen dudu jodohku

mengapa setelah lama kita harus berpisah
apakah cinta kita memang ada yang salah
demi cinta yang lain aku harus mengalah
tak bisakah kau mengerti prasaanku oh sayang
maafkan aku mungkin ku tak pantas ada di hatimu
dan ku doakan agar kau bahagia
melihatmu bahagia cukup membuatku senang tak bersamaku

ora guna kuwi tak tangisi
kabeh mau wes kinaris pesti
sepiro gedene tresnaku
pancen kowe dudu jodoku

tak tekani layang undanganmu
nganti kuat lan tabah atiku
dongaku mugiyo rahayu
nggonmu bebrayan nganti anak-putu

wes tak tompo layang undanganmu
ora kroso netes ing wespoku
layang biru, sampul fotomu
nggawe kaget sak jroning atiku

kowe cah ayu sing tak tresnani
ora nyono ngawe cuwo ati iki
snajan sedelo kowe ning ati
tresnoku mung nyawang ra biso nyanding                
Tab not available
 Buy song Panyuwunku on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Fifa World Cup Qatar 2022 Soundtrack



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z