Ora Ngemis Bali

by Xaluna

588

Capo fret 2

Intro : 
F G Em A
Dm G C G

C        Em      Am  G
piye kahananmu saiki..
     F                   G
wong seng.. uwes nutup dalan..
        Em         Am
dalanku nggenahke atimu
        Em         Am
dalanku ngerti kahananmu
        Dm                  G
ngertio jenengmu isih tak sebut..
             C    G
neng saben dongaku..

C          D
 emanen wektumu..
Bm              Em
 tulung lalekno aku..
Am         Dm
nangismu.. wes ora..
    G       G7
tak rungokke..

C         D
 mesakno atimu..
Bm         Em
 goleko gantiku
          Am
Gusti wes gariske..
 D                G
aku.. kowe.. dewe-dewe..

Reff :
          C              D
opo salah aku kelingan kowe
    Bm        Em
aku ra ngemis bali
           Am
mung perih neng ati
D          G        G7
isih teles, durung mari..

            C        D
nguyak kowe aku menyerah
       Bm    Em
legowo atiku pasrah
          Am              D
ku seng susah, kowe seng bungah
       G
wes yo wes lah..

Musik : 
C D Bm Em E
Am D G D

    G
wes suwe wektune
kowe ninggal aku budal
  Em
nikah di jodohke
leh ku ngroso setengah modar
Am
rabimu mbiyen
nyisani crito seng rung rampung
  D
kelangan tresnamu
roso ati tansah gempung..

  G
salahku nggon endi
yen aku terus kelingan
  Em
jenenge kenangan
ora cepet bablas ilang
    Am
senadyan jero ati
njalok kowe iso bali
  D
bubar yowes bubar
                       C
jaremu aku wes ra berarti..

C          D
 emanen wektumu..
Bm              Em
 tulung lalekno aku..
Am         B
nangismu.. wes ora..
    Em      E
tak rungokke..

C         D
 mesakno atimu..
Bm         Em
 goleko gantiku
          Am
Gusti wes gariske..
 D                G
aku.. kowe.. dewe-dewe..

Reff :
          C              D
opo salah aku kelingan kowe
    Bm        Em
aku ra ngemis bali
           Am
mung perih neng ati
 D          G        G7
isih teles, durung mari..

            C        D
nguyak kowe aku menyerah
       Bm    Em
legowo atiku pasrah
          Am               D
ku seng susah, kowe seng bungah
       G
wes yo wes lah..

C   D                  Bm       Em
 arepo kowe nangis sak seru-serune
Am        B        Em   E
aku tetep ra milih kowe..
C    D         Bm        Em
 lereno nyikso batinmu saben dino
Am          D           G
ngeleng aku mung nambah loro..

Reff :
          C              D
opo salah aku kelingan kowe
    Bm        Em
aku ra ngemis bali
           Am
mung perih neng ati
 D          G        G7
isih teles, durung mari..

            C        D
nguyak kowe aku menyerah
       Bm    Em
legowo atiku pasrah
          Am               D
ku seng susah, kowe seng bungah
       G
wes yo wes lah..

          C              D
opo salah aku kelingan kowe
(salah tenan)
    Bm        Em
aku ra ngemis bali
(aku wes ro wonge)
           Am
mung perih neng ati
 D          G        G7
isih teles, durung mari..
(tulung rasah bali)

            C        D
nguyak kowe aku menyerah
(rasah nguyak aku)
       Bm    Em
legowo atiku pasrah
(aku du jodomu)
          Am               D
ku seng susah, kowe seng bungah
       G 
wes yo wes lah..
(wes yo wes lah)

Outro :
        Am 
ku seng susah.. 
             D
kowe seng bungah..
       G
wes yo wes lah..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Ora Ngemis Bali
                  Piye kahananmu Saiki
Wong seng,uwes nutup dalan
Dalanku nggenahke atimu
Dalanku ngerti kahananmu
Ngertio jenengmu isih tak sebut
Neng saben dongaku

Emanen wektumu,Tulung lalekno aku
Nangismu wes ora tak rungokke
Mesakno atimu,goleko gantiku
Gusti wes gariske...
Aku kowe dewe-dewe

Opo salah aku kelingan kowe
Aku ra ngemis bali
Mung perih neng ati
Isih teles,durung mari
Nguyak kowe aku menyerah
Legowo atiku pasrah
Ku seng susah, koe seng bungah
Wes yo wes lah

Wes suwe wektune kowe ninggal aku budal
nikah di jodohke leh ku ngroso setengah modar
Rabimu mbiyen nyisani crito seng rung rampung
Kelangan tresnamu roso ati tansah gempung
Salahku nggon endi yen aku terus kelingan
Jenenge kenangan ora cepet bablas ilang
Senadyan jero ati jalok kowe iso Bali
Bubar yowes bubar jaremu aku wes ra berarti

Emanen wektumu,Tulung lalekno aku
Nangismu wes ora tak rungokke
Mesakno atimu,nggoleko gantiku
Gusti wes gariske...
Aku kowe dewe-dewe

Arepo kowe nangis sak sero-serone
Aku tetep ra milih kowe
Lereno nyikso batinmu saben dino
Ngeleng aku mung nambah loro

Opo salah aku kelingan kowe
Aku ra ngemis bali
Mung perih neng ati
Isih teles,durung mari
Nguyak kowe aku menyerah
Legowo atiku pasrah
Ku seng susah koe seng bungah
Wes yo wes lah

Opo salah aku kelingan kowe(salah tenan)
Aku ra ngemis bali (aku wes ro wonge)
Mung perih neng ati
Isih teles,durung mari(Tulung rasah bali)
Nguyak kowe aku menyerah(rasah nguyak aku)
Legowo atiku pasrah( aku du jodomu)
Ku seng susah koe seng bungah
Wes yo wes lah ( wes yo wes lah)                
Tab not available
 Buy song Ora Ngemis Bali on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z