Mana Tahan

by Xaluna

561

      G                       Em
dadio aku sing le tresno tenanan
               Am
murni tanpo settingan
                   D
ra nganggo jaran goyang
            Bm                     Em
aku kebacut sayang mbok kei perhatian
             Am                   D  D7
jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

Intro : 
G Em Am D

G
awal pertama
             Em
aku berjumpa dengan dirimu
                Am
mesem-mesem ngguyu
sungguh manis senyummu
  D
cepat ku jatuh cinta padamu..

  G
cerak karo kowe
polahmu manja nyenengke
     Em
ngrontokke ati gematine
         Am
jebul lambe ati seje
janjimu raono benere
  D
remuk atiku endinge..

C          Cm        G
 korban wektuku wes ora guno..
C       Cm           D
 tekamu jebul mung gawe loro..

Reff :
       G                       Em
 dadio aku sing le tresno tenanan
                Am
 murni tanpo settingan
                    D
 ra nganggo jaran goyang
             Bm                     Em
 aku kebacut sayang mbok kei perhatian
              Am                   D
 jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

              G                  Em
 gelem gawe baper ora tanggung jawab
               Am
 lagi sayang-sayange
                D
 kok kowe malah minggat
               Bm                  Em
 ngomong karo aku dewe ra duwe pasangan
            Am                       D
 jebule aku mung tok dadekke pelampiasan
      G    D
 mana tahan..

 G
awan esuk sore
sliramu tansah jelas bayange
         Em
gawe uripku tambah seneng
ra monoton ora sepaneng
           Am
namun lidahmu hanya di awal saja
kau bagi cinta aku terluka
          D
kakean janji cintamu basi
ku darah tinggi kau pancing emosi

  G
siji loro telu ra nggo limo
awakku kuru kerep tok gawe loro
Em
nem pitu wolu songo sepuluh
ra kesel kowe gawe netes eluh
Am
lambemu jelas lamis sayang
mung koyo gerimis ra ndang udan
D
wes aku lilo yen kowe ngiwo
ra tak gondeli nek arep lungo

C          Cm        G
 korban wektuku wes ora guno..
C       Cm           D
 tekamu jebul mung gawe loro..

Reff :
      G                       Em
dadio aku sing le tresno tenanan
               Am
murni tanpo settingan
                   D
ra nganggo jaran goyang
            Bm                     Em
aku kebacut sayang mbok kei perhatian
             Am                   D
jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

             G                  Em
gelem gawe baper ora tanggung jawab
              Am
lagi sayang-sayange
               D
kok kowe malah minggat
              Bm                  Em
ngomong karo aku dewe ra duwe pasangan
           Am                       D
jebule aku mung tok dadekke pelampiasan
     G
mana tahan..

C                  D
 (aku cen seneng dolanan)
          Bm                    Em
(seneng pilih-pilih yen golek pasangan)
        Am                  C     
(kudu wani modal, ra mung modal cinta)
       D             G   D
(iso mobal urip menderita..)

Reff :
      G                       Em
dadio aku sing le tresno tenanan
               Am
murni tanpo settingan
                   D
ra nganggo jaran goyang
            Bm                     Em
aku kebacut sayang mbok kei perhatian
             Am                   D
jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

             G                  Em
gelem gawe baper ora tanggung jawab
              Am
lagi sayang-sayange
                   D
kok kowe malah minggat
              Bm                  Em
ngomong karo aku dewe ra duwe pasangan
           Am                       D
jebule aku mung tok dadekke pelampiasan
     G     D
mana tahan..

      G                       Em
dadio aku sing le tresno tenanan
               Am
murni tanpo settingan
                   D
ra nganggo jaran goyang
            Bm                     Em
aku kebacut sayang mbok kei perhatian
             Am                   D
jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

             G                  Em
gelem gawe baper ora tanggung jawab
              Am
lagi sayang-sayang e
                   D
kok kowe malah minggat
              Bm                  Em
ngomong karo aku dewe ra duwe pasangan
           Am                       D
jebule aku mung tok dadekke pelampiasan
     G    C D G
mana tahan..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Mana Tahan
                  dadio aku sing le tresno tenanan
murni tanpo settingan
ra nganggo jaran goyang
aku kebacut sayang mbok kei perhatian
jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

awal pertama
aku berjumpa dengan dirimu
mesem-mesem ngguyu
sungguh manis senyummu
cepat ku jatuh cinta padamu..

cerak karo kowe
polahmu manja nyenengke
ngrontokke ati gematine
jebul lambe ati seje
janjimu raono benere
remuk atiku endinge..

korban wektuku wes ora guno..
tekamu jebul mung gawe loro..

Reff :
dadio aku sing le tresno tenanan
murni tanpo settingan
ra nganggo jaran goyang
aku kebacut sayang mbok kei perhatian
jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

gelem gawe baper ora tanggung jawab
lagi sayang-sayange
kok kowe malah minggat
ngomong karo aku dewe ra duwe pasangan
jebule aku mung tok dadekke pelampiasan
mana tahan..

awan esuk sore
sliramu tansah jelas bayange
gawe uripku tambah seneng
ra monoton ora sepaneng
namun lidahmu hanya di awal saja
kau bagi cinta aku terluka
kakean janji cintamu basi
ku darah tinggi kau pancing emosi

siji loro telu ra nggo limo
awakku kuru kerep tok gawe loro
nem pitu wolu songo sepuluh
ra kesel kowe gawe netes eluh
lambemu jelas lamis sayang
mung koyo gerimis ra ndang udan
wes aku lilo yen kowe ngiwo
ra tak gondeli nek arep lungo

 korban wektuku wes ora guno..
 tekamu jebul mung gawe loro..

Reff :
dadio aku sing le tresno tenanan
murni tanpo settingan
ra nganggo jaran goyang
aku kebacut sayang mbok kei perhatian
jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

gelem gawe baper ora tanggung jawab
lagi sayang-sayange
kok kowe malah minggat
ngomong karo aku dewe ra duwe pasangan
jebule aku mung tok dadekke pelampiasan
mana tahan..

(aku cen seneng dolanan)
(seneng pilih-pilih yen golek pasangan)
(kudu wani modal, ra mung modal cinta)
(iso mobal urip menderita..)

Reff :
dadio aku sing le tresno tenanan
murni tanpo settingan
ra nganggo jaran goyang
aku kebacut sayang mbok kei perhatian
jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

gelem gawe baper ora tanggung jawab
lagi sayang-sayange
kok kowe malah minggat
ngomong karo aku dewe ra duwe pasangan
jebule aku mung tok dadekke pelampiasan
mana tahan..

dadio aku sing le tresno tenanan
murni tanpo settingan
ra nganggo jaran goyang
aku kebacut sayang mbok kei perhatian
jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

gelem gawe baper ora tanggung jawab
lagi sayang-sayang e
kok kowe malah minggat
ngomong karo aku dewe ra duwe pasangan
jebule aku mung tok dadekke pelampiasan
mana tahan..                
Tab not available
 Buy song Mana Tahan on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z