Remuk feat. Fany Soraya

by Xaluna feat Fany Soraya

568

Intro : 
C

C
semene suwene
C7
mlaku bareng kowe
F                     G
susah seneng dadi dalane..

C
pengen dadi siji
C7
bareng tekan mati
F                   G
jebul sumpahmu adoh bukti..

        F           Fm
kowe ngiwo.. gawe tatu..
       C           G        Am
janji ilang kegowo miline banyu
Dm             G    G7
 tekan entek sabarku..

Reff :
 C              Em
 sayang.. bubar kabeh cerito
           Am
 seng mbok gawe loro
         A
 neng mburiku kowe tegel
         Dm
 gandeng wong liyo
 G           C    G
 gawe remuk atiku..

 C            Em           E
 saiki.. kowe teko ngomong nyesel
   Am
 pengen mbaleni
      A
 niat ati siji seng
       Dm
 genah tok larani
 G                C    G
 tresno tak tutup mati..

C                                    F
 limang tahun suwene, mlaku bareng kowe
                                      G
susah seneng tangan tetep gandeng kenceng
                                  C
ora ono liyane janjimu ra ngecewakke
                          G/B
jebul kowe ngiris atiku kenyataane
Am
 ono wong liyo aku tok gawe loro
Bb                              
 entek sabarku abot paring ngapuro
G
 wes yowes sayang cukup tekan semene
  C                  G              Am
tulung lalekke aku guang sak kenangane..

        F         Fm
kowe ngiwo gawe tatu
       C           G/B      Am
janji ilang kegowo miline banyu
Dm             G
 tekan entek sabarku..

Reff :
C        Dm D#m Em
sayang.. bubar kabeh cerito
          Am
seng mbok gawe loro
        A
neng mburiku kowe tegel
        Dm
gandeng wong liyo..
G           C    G
gawe remuk atiku..

(Fany Soraya)
Dm        G
a..ku ngapusi..
     E
tak akoni aku sempet
       Am
mbagi ati
A          Dm
 kang mas aku janji
      G                   C
loro atimu aku saguh nambani..

F           G
mas.. ojo lungo
      E
aku raiso nglanjutke
     Am
laku tanpo kowe
A            Dm
 neng njero ati iki
      G               C   G
amung kowe ora ono liyane..

Reff :
C              Em
sayang.. bubar kabeh cerito
          Am
seng mbok gawe loro
        A
neng mburiku kowe tegel
        Dm
gandeng wong liyo
G           C    G
gawe remuk atiku..

C            Em           E
saiki.. kowe teko ngomong nyesel
  Am
pengen mbaleni
     A
niat ati siji seng
      Dm
genah tok larani
G                C
tresno tak tutup mati..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Remuk feat. Fany Soraya
                  Semene suwene
Mlaku bareng kowe
Susah seneng dadi dalane

Pengen dadi siji
Bareng tekan mati
Jebul sumpahmu adoh bukti

Kowe ngiwo gawe tatu
Janji ilang kegowo miline banyu
Tekan entek sabarku

Sayang bubar kabeh cerito
Seng mbok gawe loro
Neng mburiku kowe tegel
Gandeng wong liyo
Gawe remuk atiku

Saiki kowe teko ngomong nyesel
Pengen mbaleni
Niat ati siji seng genah tok larani
Tresno tak tutup mati

Limang tahun suwene, mlaku bareng kowe
Susah seneng tangan tetep gandeng kenceng
Ora ono liyane janjimu ra ngecewakke
Jebul kowe ngiris atiku kenyataane
Ono wong liyo aku tok gawe loro
Entek sabarku abot paring ngapuro
Wes yowes sayang cukup tekan semene
Tulung lalekke aku guang sak kenangane

Kowe ngiwo gawe tatu
Janji ilang kegowo miline banyu
Tekan entek sabarku

Sayang bubar kabeh cerito
Seng mbok gawe loro
Neng mburiku kowe tegel
Gandeng wong liyo
Gawe remuk atiku

Aku ngapusi
Tak akoni aku sempet mbagi ati
Kang mas aku janji
Loro atimu aku saguh nambani

Mas ojo lungo
Aku ra iso nglanjutke laku tanpo kowe
Neng njero ati iki amung kowe
Ora ono liyane

Sayang bubar kabeh cerito
Seng mbok gawe loro
Neng mburiku kowe tegel
Gandeng wong liyo
Gawe remuk atiku

Saiki kowe teko ngomong nyesel
Pengen mbaleni
Niat ati siji seng genah tok larani
Tresno tak tutup mati                 
Tab not available
 Buy song Remuk feat. Fany Soraya on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z