Getun

by Xaluna

615

C
iki takdirku
A           Dm
 iki wes karmaku
Fm          Am G   F  Em
 biyen natu a..ti..mu
Dm     G       C
 loro iki wes lakonku..

Intro : 
F  C  F  G

C       G       Am       G
saiki kelakon kelaran atiku
   F              Em
mbiyen perih seng tak nehke
      Dm          G
tibo aku seng ngrasakke..

  Em
jujur abot tenan
        Am           A
arep mlaku ra duwe dalan
          Dm
mung sewu ngapuro..
F         G    C  
 mugo seh iso tok tompo..

F
 butuh wektu suwe
   C           Am
anggonku nglalekke
Dm         G        C
 kabeh tak lakoni dewe..

F
 saiki kowe sambat
C       Am
loro atimu
      Dm        G    C   F G
tanggungen dewe.. karmamu..


Reff :
C                   F
aku luput ninggalke kowe..
       G
dinggo wong seng
              C   C GB
ora tulus tresnane..
Am                Dm
saben dino di sepelekke atine
G                    C
bedo karo pas bareng kowe..

C                F
wektu raiso di baleni..
        G                  C   C GB
ngertio biyen koe ra tak larani..
Am                     Dm
seng tak isane yo mung getun..
        G                   C
yen iso bali tak ucap matur nuwun..

Musik : 
F  C  F  G
F G Em Am
Dm G C G

      C
biyen aku tok tinggal
tanpo pamit kui loro
    Am
suwene bareng-bareng
kok kowe tego
     Dm
loro mung tak nggo dewe
koe raono kabare
      G
tiwas ati wes mari
koe teko sakpenake..

     C
perkoro saiki susah
kui tanggunganmu dewe
Am
uwes takdire
banjur aku kon kepiye
    Dm
aku wes iso lali
sampun ilang roso ati
    G
cerito seng wes bubar
                       C
ngapunten raiso di baleni..

F
 butuh wektu suwe
   C           Am
anggonku nglalekke
Dm         G        C
 kabeh tak lakoni dewe..

F
 saiki kowe sambat
C       Am
loro atimu
      Dm        G    C   G
tanggungen dewe.. karmamu..


Reff :
C                   F
aku luput ninggalke kowe..
       G
dinggo wong seng
              C   C GB
ora tulus tresnane..
Am                Dm
saben dino di sepelekke atine
G                    C
bedo karo pas bareng kowe..

C                F
wektu raiso di baleni..
        G                  C   C GB
ngertio biyen koe ra tak larani..
Am                     Dm
seng tak isane yo mung getun..
        G                   C
yen iso bali tak ucap matur nuwun..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Getun
                  iki takdirku
iki wes karmaku
biyen natu atimu
loro iki wes lakonku

saiki kelakon kelaran atiku
biyen perih sing tak nehke
tibo aku seng ngrasakke

jujur abot tenan
arep mlaku ra nduwe dalan
mung sewu ngapuro
mugo seh iso tok tompo

butuh wektu suwe anggonku nglalekke
kabeh tak lakoni dewe
saiki kowe sambat loro atimu
tanggungen dewe, karmamu


 
 
aku luput ninggalke koe
dinggo uwong sing ra tulus tresnone
saben dino disepeleke atine
bedo karo pas bareng kowe

wektu raiso dibaleni
ngertio biyen koe ra tak larani
sing tak isoni yo mung getun
yen iso bali tak ucap matur nuwun

biyen aku tok tinggal tanpo pamit kui loro
suwene bareng bareng kok gawe tego
loro mung tak nggo dewe, koe raono kabare
tiwas ati wes mari koe tega sak penake

perkoro saiki susah kui tanggunganmu dewe
uwes takdire banjur aku kok kepiye
aku wes iso lali, sampun ilang roso ati
cerito sing wes bubar ngapunten raiso dibaleni

butuh wektu suwe anggonku nglalekke
kabeh tak lakoni dewe
saiki kowe sambat loro atimu
tanggungen dewe, karmamu

aku luput ninggalke koe
dinggo uwong sing ra tulus tresnone
saben dino disepeleke atine
bedo karo pas bareng kowe

wektu raiso dibaleni
ngertio biyen koe ra tak larani
sing tak isoni yo mung getun
yen iso bali tak ucap matur nuwun                
Tab not available
 Buy song Getun on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z