Aku Mundur

by Xaluna

614

Capo fret 5

C                  Dm
 kowe biyen tau janji
               F
tetep bareng bareng
G        C
ora ngapusi..

C                  Dm 
 saiki ku mbok larani
         F
kabeh sumpahmu
    G        C G
wes ora kebukti..

Reff :
          C
tinggalno aku yen
           Em
saiki kowe wes ora tresno
        Dm
kenanganku guangen ono
      F          G
mimpi saben wengimu..

             C
lintang seng nyritani
           Em
neng atimu ono seng liyo
        Dm
sayang aku pamit lungo
F      G    C
li..lakno.. aku..

C
 nibo tangi nresnani
                      Dm
mergo tresno kadung suci
kok malah mbok bubrah
             G
saiki kowe polah
piye ora posesif
              C
aku mikir negatif
kau membagi hati
sumpah darlling ini sakit..

C
 mbok yo pangerten
                   Dm
kelangan kui ra gampang
mesti nganggo kelingan
               G
karo kabeh kenangan
sorry aku lungo
                 C
ku ngroso kowe bedo
wes dilalekke wae
                 (F  
kabeh wes raono guno..

F               G
 tulus suci tresnamu wes ilang
     C          Am
ora ono.. neng aku..
      F                 G
aku kudu iso nglalekke awakmu..

Reff :
          C
tinggalno aku yen
           Em
saiki kowe wes ora tresno
        Dm
kenanganku guangen ono
      F          G
mimpi saben wengimu..

             C
lintang seng nyritani
           Em
neng atimu ono seng liyo
        Dm
sayang aku pamit lungo
F      G    C
li..lakno.. aku..

Musik : 
C  Em  Dm  F G
C  Em  Dm  F G C

F               G
 tulus suci tresnamu wes ilang
     C          Am
ora ono.. neng aku..
      F                 G
aku kudu iso nglalekke awakmu..

Reff :
          C
tinggalno aku yen
           Em
saiki kowe wes ora tresno
        Dm
kenanganku guangen ono
      F          G
mimpi saben wengimu..

             C
lintang seng nyritani
           Em
neng atimu ono seng liyo
        Dm
sayang aku pamit lungo
F      G    C   G
li..lakno.. aku..

        C 
terlalu jero loro seng wes mbok
  Em
wenehke neng aku
       Dm
tekan atimu mblenjanji
           F        G
janji seng uwis ketali..

       C
aku mundur gowo perih
           Em
seng nyoto ngiris batinku
        Dm
sayang aku pamit lungo..
F      G     C
li..lakno.. aku..

Outro : 
C C G C
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Aku Mundur
                  Kowe biyen tau janji
Tetep bareng bareng
Ora ngapusi

Saiki ku mbok larani
Kabeh sumpahmu
Wes ora kebukti

Tinggalno aku yen
Saiki kowe wes ora tresno
Kenanganku guangen ono
Mimpi saben wengimu

Lintang seng nyritani
Neng atimu ono seng liyo
Sayang aku pamit lungo
Lilakno aku

Nibo tangi nresnani
Mergo tresno kadung suci
Kok malah mbok bubrah
Saiki kowe polah
Piye ora posesif
Aku mikir negatif
Kau membagi hati
Sumpah darlling ini sakit

Mbok yo pangerten
Kelangan kui ra gampang
Mesti nganggo kelingan
Karo kabeh kenangan
Sorry aku lungo
Ku ngroso kowe bedo
Wes dilalekke wae
Kabeh wes raono guno

Tulus suci tresnamu wes ilang
Ora ono neng aku
Aku kudu iso nglalekke awakmu

Tinggalno aku yen
Saiki kowe wes ora tresno
Kenanganku guangen ono
Mimpi saben wengimu

Lintang seng nyritani
Neng atimu ono seng liyo
Sayang aku pamit lungo
Lilakno aku

[Music]

Tulus suci tresnamu wes ilang
Ora ono neng aku
Aku kudu iso nglalekke awakmu

Tinggalno aku yen
Saiki kowe wes ora tresno
Kenanganku guangen ono
Mimpi saben wengimu

Lintang seng nyritani
Neng atimu ono seng liyo
Sayang aku pamit lungo
Lilakno aku

Terlalu jero loro seng wes mbok
Wenehke neng aku
Tekan atimu mblenjanji
Janji seng uwis ketali

Aku mundur gowo perih
Seng nyoto ngiris batinku
Sayang aku pamit lungo
Lilakno aku                
Tab not available
 Buy song Aku Mundur on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z