Aku Pengen Mentas

by Xaluna

546

Intro : 
C Am F Fm
Am Dm G

C                   Am
pirang tahun ngemis tresnamu
F                   G
aku ngerti mung ngguwang waktu
Em                Am A
pengen mandek ati ra iso
           F                G
mung mestekke esemmu tetep ono..

Int. 
F G

C               Am
uwis akrab ro roso ajur
F               G
luwih apik cen aku mundur
Em                Am     A
maju tatas aku ra mbok gagas
          Dm            G
nanging kowe ora tibo welas
           C
ora tibo welas..

Reff :
              C
aku pengen mentas
E                   Am
 seko gejeron nresnani kowe
A               Dm
 tiwas babak bundas
G               C
 tresno suciku ora mbok gape..

Int.
Dm F G

             C
aku pengen lali
E                      Am
nanging atiku kenceng nggondeli
A           Dm
 iki ora gampang
G                  C
 kelangan kowe kui cobaan..

Musik : 
F C G Am
Dm G C G

C               Am
uwis akrab ro roso ajur
Dm              G
luwih apik cen aku mundur
Em                Am     A
maju tatas aku ra mbok gagas
          Dm            G
nanging kowe ora tibo welas
           C
ora tibo welas..

F                  C   Am
 loroku malah mbok geguyu
        Dm       G             C   C7
cen ra ono uwong sing isa gudo aku
F              C      Am
 lalekke kowe angel tenan
          Dm               G
ngempet perih yen lagi kelingan..

Reff : [overtune]
 A            D
aku pengen mentas
F#                  Bm
 seko gejeron nresnani kowe
B               Em
 tiwas babak bundas
A                  D        A
 tresno suciku ora mbok gape..

              D
aku pengen lali
F#                     Bm
nanging atiku kenceng nggondeli
B           Em
 iki ora gampang
A                  D      A
 kelangan kowe kui cobaan..

              D
aku pengen mentas
F#                  Bm
 seko gejeron nresnani kowe
B               Em
 tiwas babak bundas
A                  D
 tresno suciku ora mbok gape..

Outro :
             Em
aku bakal janji
            A           D
cepet tak pateni rosoku iki.. 
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Aku Pengen Mentas
                  Pirang tahun ngemis tresnamu
Aku ngerti mung ngguwang waktu
Pengen mandek ati ra iso
Mung mestekke esemmu tetep ono..

Uwis akrab ro roso ajur
Luwih apik cen aku mundur
Maju tatas aku ra mbok gagas
Nanging kowe ora tibo welas
Ora tibo welas..

Reff :
Aku pengen mentas
Seko gejeron nresnani kowe
Tiwas babak bundas
Tresno suciku ora mbok gape..

Aku pengen lali
Nanging atiku kenceng nggondeli
Iki ora gampang
Kelangan kowe kui cobaan..

Uwis akrab ro roso ajur
Luwih apik cen aku mundur
Maju tatas aku ra mbok gagas
Nanging kowe ora tibo welas
Ora tibo welas..

Loroku malah mbok geguyu
Cen ra ono uwong sing isa gudo aku
Lalekke kowe angel tenan
Ngempet perih yen lagi kelingan..

Reff : [overtune]
Aku pengen mentas
Seko gejeron nresnani kowe
Tiwas babak bundas
Tresno suciku ora mbok gape..

Aku pengen lali
Nanging atiku kenceng nggondeli
Iki ora gampang
Kelangan kowe kui cobaan..

Aku pengen mentas
Seko gejeron nresnani kowe
Tiwas babak bundas
Tresno suciku ora mbok gape..

Aku bakal janji
Cepet tak pateni rosoku iki                
Tab not available
 Buy song Aku Pengen Mentas on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z