Wagu feat Ratihsde

by Xaluna feat Ratihsde

628

Intro : 
G C D G
C G C D

G             C
buyar muser-muser
G                    D
utek nganti pindah wudel
G        C
mikirke awakku
       G             D
sing bagimu ra tau bener..

G                   C
duit duit duit duit meneh
G                 D
nggo tuku wedak pupur
G                  C
kudu piye piye iki piye
    G             D
uripku dadi soyo ajur..

C        D           G
 pas pacaran mesra tenan
(ko romeo juliet saiki kowe crewet)
C            D            G
 tiwas wes rabi antil-antilan
(sampluk antil sampluk antil,
 sampluk dek antil)

Reff :
  C            G
wedokan saiki uwis podo pinter
       D                 G
iso mbedakke astrea ro satria
  C            G
wedokan saiki uwis podo pinter
       D                  G
iso mbedakke legenda karo ninja..

 C                     G
ora gelem berjuang opo meneh prihatin
       D                          G
di jak mangan ning angkringan we isin
     C                 G
pingine urip mewah padahal wegah obah
       D                     G   D
di jak omah-omah di jamin bubrah..

G               C
mbok yo mesakke aku
    G            D
aku bojomu opo babumu
G                     C
kowe rewel njaluk ini itu
     G                        D
tak ulihke sisan ning wong tuamu..

C        D           G
 pas pacaran mesra tenan
(ko romeo juliet saiki kowe crewet)
C            D            G
 tiwas wes rabi antil-antilan
(sampluk antil sampluk antil,
 sampluk dek antil)

Reff :
  C            G
wedokan saiki uwis podo pinter
       D                 G
iso mbedakke astrea ro satria
  C            G
wedokan saiki uwis podo pinter
       D                  G
iso mbedakke legenda karo ninja..

 C                     G
ora gelem berjuang opo meneh prihatin
       D                          G
di jak mangan ning angkringan we isin
     C                 G
pingine urip mewah padahal wegah obah
       D                     G
di jak omah-omah di jamin bubrah..

Musik : 
C G C D

G                C
mbok yo ngergani aku
     G            D
aku iki dudu wong brewu
G                     C
iso mangan we seneng awakku
      G                      D
ora ketang mong lawuh omonganmu..

 G                       C
(sebel-sebel cen sebel tenan)
          G                    D
(kisahnya tak seindah masa pacaran)
 G                    C
(bahkan masalahe ra karuan)
        G                    D
(kini terus menepi saat ku tahan..)

C         D           G
 (pas pacaran mesra tenan)
C             D            G
 (tiwas wes rabi antil-antilan..)

Reff :
         C
(mbok yo mikiro kangmas)
         G
(ngliwet ki nganggo beras)
      D                        G
(urip bareng kowe gur babak bundas)
        C
(mangan ki nganggo sego)
     G
(ora gur nguntal tresno)
        D                         G
(ngerti ngene mbiyen milih wong liyo..)

       C
(kabeh iki cobaan)
      G
(dadi bojomu susah)
     D                      G
(iki udu berkah nanging musibah)
       C
(ngertimu gur kelonan)
        G
(mbok pikir aku betah)
      D                       G   D
(suwe-suwe kowe tak tampuk tampah..)

  C            G
wedokan saiki uwis podo pinter
       D                 G
iso mbedakke astrea ro satria
  C            G
wedokan saiki uwis podo pinter
       D                  G
iso mbedakke legenda karo ninja..

 C                     G
ora gelem berjuang opo meneh prihatin
       D                          G
di jak mangan ning angkringan we isin
     C                 G
pingine urip mewah padahal wegah obah
       D                     G
di jak omah-omah di jamin bubrah..
       D                     G    
di jak omah-omah di jamin bubrah..
     C      D           G
omah-omah.. di jamin bubrah..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Wagu feat Ratihsde
                  puyer muser muser utek
nganti pindah wudel
miiikir ke awakku
sik bagimu ra tau pener
duit duit duit duit meneh,
nggo tuku wedak pupur
kudu pie pie pie iki pie
uripku dadi soyo ajur

pas pacaran mesra tenan
ko romeo juliet saiki koe crewet
tiwas wes rabi antil antilan
sampluk antil ampluk antil
sampluk dek antilll

wedokan saiki uwes podo pinter
iso mbedakke astrea ro satria
wedokan saiki uwes podo pinter
iso mbedakke legenda karo ninja
ora gelem berjuang opo meneh prihatin
di jak mangan neng angkringan we isin
pengine urip mewah padahal wegah
obah di jak omah omah dijamin bubrah

mbok yo mesakke aku
aku bojomu opo babumu
koe rewel njaluk ini itu
tak ulihke sisan neng wong tuamu

pas pacaran mesra tenan
ko romeo juliet saiki koe crewet
tiwas wes rabi antil antilan
sampluk antil ampluk antil
sampluk dek antilll

wedokan saiki uwes podo pinter
iso mbedakke astrea ro satria
wedokan saiki uwes podo pinter
iso mbedakke legenda karo ninja
ora gelem berjuang opo meneh prihatin
di jak mangan neng angkringan we isin
pengine urip mewah padahal wegah
obah di jak omah omah dijamin bubrah

isin isin isin awakku
koe raiso tak kandani
suwe suwe iso gantung diri
kok koe njaluk mobil mersi
mbook yo ngerteni aku iki udu wong brewu
iso mangan wes seneng awakku
kraketan muk lawuh omonganmu

pas pacaran mesra tenan
ko romeo juliet saiki koe crewet
tiwas wes rabi antil antilan
sampluk antil ampluk antil
sampluk dek antilll

mbokyo mikiro kangmas
ngliwet ki nganggo beras
urip bareng koe mung babak bundas
mangan ki nganggo sego
ora gur nguntal tresno
ngerti ngene mbiyen pilih wong liyo

kabeh iki alangan dadi bojomu susah
iki udu berkah nanging musibah
senengmu pas kelonan
mbok pikir aku betah
suwe suwe koe tak tapok tampah

wedokan saiki uwes podo pinter
iso mbedakke astrea ro satria
wedokan saiki uwes podo pinter
iso mbedakke legenda karo ninja
ora gelem berjuang opo meneh prihatin
di jak mangan neng angkringan we isin
pengine urip mewah padahal wegah
obah di jak omah omah dijamin bubrah

wedokan saiki uwes podo pinter
iso mbedakke astrea ro satria
wedokan saiki uwes podo pinter
iso mbedakke legenda karo ninja
ora gelem berjuang opo meneh prihatin
di jak mangan neng angkringan we isin
pengine urip mewah padahal wegah
obah di jak omah omah dijamin bubrah                
Tab not available
 Buy song Wagu feat Ratihsde on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z