Durung Iso Sengit

by Xaluna

619

     C          G/B
lalekno.. ikhlasno..
Am       Em            F
aku disanding karo tresno
  C      Dm             G
liyo.. pilihane wong tuaku..

       C      G/B
nggoleko.. ganti..
Am            Em         F
tresno sing luwih suci teko
 C         Dm      G   C
aku kangmas.. aku pamit rabi..

Intro : 
F C Dm G C G

C        F    C
karepku udu wonge
C             F  G
sing ono ning u..ripmu
      F           G
wonge sing sesandingan
        C            Am
mbiyen aku sing berjuang
      Dm       G    C       F G
karep ati ra podo kasunyatan..

C          F  C
isih perih a..tiku
  C           F   G
naliko krungu pa..mitmu
  F          G
rabi ninggal aku
          Em    Am
sumingkir seko uripku
     Dm    G        C
ra kuat nyawang bahagiamu..

         F
menungso ngendi sing kuat
          C
ditinggal lungo ra sambat
 Dm   G     C   F G
atiku wis tepat..

Reff :
 C               F
aku.. durung iso sengit
           Dm                    G
senadyan ceritone wis tak gawe pait
Em
tresno ro kowe
           Am        A
mung butuh wektu sedelo
          Dm        G        C  F G
nglalekke kowe arep kapan ku iso..

           C            F
tok anggep opo.. awakku iki 
        Dm                 G
pamit rabimu wingi mateni ati
           Em
mbok pikir sedelo wae
       Am       A
setengah mati susahe
           Dm        G        C
nandur tresno aku ra ngunduh atine..

Musik : 
F C Dm G C
F G Em A
Dm G C G

          C
tak lilak-lilakne ati
nompo perih loro iki
  Dm
kelangan sliramu
mbusek kabeh kenanganmu
     G
jare restu wong tuo
dadi kenceng alasanmu
     C
dongaku nggo mulyane
senadyan tok remuk rosoku
  Am
rabi ro liyane
mblenjani sumpah janjine
   Dm
ngopo kok awakmu
ra genti merjuangke
 G
aku sing saiki
isuk wengi mbok kelingan
  C
jare tulus tresno
kok ora genti berjuang..

         F
menungso ngendi sing kuat
          C
ditinggal lungo ra sambat
 Dm   G     C
atiku wis tepat..

Dm      G
uwisono anggonmu
  E         Am
karep karo aku
        Dm      E
ora mungkin aku iso
    Am              A     
bali nyanding tresnamu..

    Dm           G
aku manut wong tuo
         E           Am
ojo mbok anggep ku cidro
G     F
lakonono uripmu
        G
mugo ra nelongso..

Reff :
 C               F
aku.. durung iso sengit
           Dm                    G
senadyan ceritone wis tak gawe pait
Em
tresno ro kowe
           Am        A
mung butuh wektu sedelo
          Dm        G        C   G
nglalekke kowe arep kapan ku iso..

           C            F
tok anggep opo.. awakku iki 
        Dm                 G
pamit rabimu wingi mateni ati
           Em
mbok pikir sepele
         Am       A
setengah mati susahe
           Dm        G         C
nandur tresno aku ra ngunduh atine..

     Em
mbok pikir sepele
         Am
setengah mati susahe
       Dm
nandur tresno hoo..
F       G          F    Fm G  C
 kowe malah ro liyane.. hu haaa..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Durung Iso Sengit
                  lalekno ikhlasno
aku disanding karo tresno liya
pilihane wong tuwoku

golek’o ganti
tresno sing luwih suci teko aku
kangmas, aku pamit rabi

karepku udu wonge sing ono nong uripmu
wonge ing sesandingan, biyen aku sing berjuang
karep ati ra podo kasunyatan

isih perih atiku naliko krungu pamitmu
rabi ninggal aku, sumingkir seko uripku
ra kuat nyawang bahagiamu

menungso ngendi sing kuat
ditinggal lungo ra sambat
atiku wes kebal

aku durung iso sengit
senajan ceritone wes tak gawe pait
tresno ro kowe mung butuh wektu sedelo
nglalikke kowe arep kapan ku iso

tok anggep opo awakku iki
pamit rabimu wingi mateni ati
mbok pikir sepele, setengah mati susahe
nandur tresno aku ra ngunduh atine

tak lilak lilakne ati nompo perih loro iki
kelangan sliramu ngrusak kabeh kenanganmu
jare restu wong tuwa dadi kenceng alasanmu
dongaku nggo mulyamu senajan tok remuk rosoku

rabi ro liyane mblenjani sumpah janjine
ngopo kok awakmu ra genti merjuangke
aku sek saiki isek mok kelingan
jare tulus tresno kok ora genti berjuang

menungso ngendi sing kuat
ditinggal lungo ra sambat
atiku wes kebal

uwesono anggonmu ngarep karo aku
ora mungkin aku iso bali nyanding tresnamu
aku manut wong tuwo, ojo mbok anggep ku cidro
lakonono uripmu, mugo ra nelongso

aku durung iso sengit
senajan ceritone wes tak gawe pait
tresno ro kowe mung butuh wektu sedelo
nglalikke kowe arep kapan ku iso

tok anggep opo awakku iki
pamit rabimu wingi mateni ati
mbok pikir sepele, setengah mati susahe
nandur tresno aku ra ngunduh atine

mbok pikir sepele, setengah mati susahe
nandur tresno ooh kowe malah ro liyane                
Tab not available
 Buy song Durung Iso Sengit on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z