Tamu Undangan feat. NIA Kecil

by Xaluna

1013

Reff :
            F            G
     Minggu esok adus mruput
               Em          Am
     Gas tipis ning resepsimu
              Dm
     Nyekseni ijab kobul
     G         C
     Kowe ro bojomu..

            F           G
     Setatusku mbiyen pacar
           Em       Am
     Saiki tamu undangan..
              Dm
     Kelangan kowe
         G               C
     Aku oleh ijol prasmanan..

Intro: 
F G Em Am
Dm G C
F G Em Am
Dm G C C G

       C                  Dm
Rasane bingung iseh ra percoyo
         G                   C
Telong sasi wingi aku iseh pacarmu
        Am           Dm
Jebul saiki ono wong liyo
       G                          C
Rodo sedih pingin nangis tapi kok wagu

      C               Dm
Awale indah kini berantakan
          G                          C
Kabeh cerito mbok rampungi nganggo undangan
      Am                 Dm
Aku gagah teko neng resepsinan
          G                             C
Kowe sesandingan tak tinggal nyanyi dangdutan

Am         Em
.. Aku ngerti.. (lala lala lalala)
       F           G         C
yen atiku mung tok nggo rekreasi (waduh)
Am     Em
 Aku sadar..
       F            G       C     G
Ku relakan walaupun sedikit ambyar..

Reff :
            F            G
     Minggu esok adus mruput
               Em          Am
     Gas tipis ning resepsimu
              Dm
     Nyekseni ijab kobul
     G         C
     Kowe ro bojomu..

            F           G
     Setatusku mbiyen pacar
           Em       Am
     Saiki tamu undangan..
              Dm
     Kelangan kowe
         F         G     C
     Aku oleh ijol prasmanan..

      C                  Dm
Aku rumongso rung iso nyenengke
        G                        C
Nuntut urip penak ku ra kuat sanggane
        Am                 Dm
Mlaku taunan dadi ra ono gunane
        G                   C
Tiwas sayang dadi ra penak atine

       C                Dm
Reti-reti aku nampani undangan
      G                       C
Ono jenengmu aku bingung ra karuan
         Am                 Dm
Mbiyen pacar saiki aku dadi mantan
        G                         C        
Dadi saksimu pas munggah neng pelaminan

Am         Em
.. Aku ngerti.. (lala lala lalala)
       F           G         C
yen atiku mung tok nggo rekreasi (waduh)
Am     Em
 Aku sadar..
       F            G       C     G
Ku relakan walaupun sedikit ambyar..

Reff :
  (NIA Kecil)
        F               G
     Alasanku mileh dek'e
             Em         Am
     Mergo kowe nyepelekke
             Dm
     Kerep pedhot
          G        C
     Bertahan soyo abot..

          F          G
     Kowe ra tau peduli
               Em      Am
     Sedangkan dek'e gemati..
            Dm            F
     Sampai jumpa goodbye sayang
     G   C    G
     Aku rabi..

            F            G
     Minggu esok adus mruput
               Em          Am
     Gas tipis ning resepsimu
              Dm
     Nyekseni ijab kobul
     G         C
     Kowe ro bojomu..

            F           G
     Setatusku mbiyen pacar
           Em       Am
     Saiki tamu undangan..
              Dm
     Kelangan kowe
         F         G     C
     Aku oleh ijol prasmanan.. 
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Tamu Undangan feat. NIA Kecil
                  Minggu esok adus mruput
Gas tipis ning resepsimu
Nyekseni ijab kobul
Kowe ro bojomu..

Setatusku mbiyen pacar
Saiki tamu undangan..
Kelangan kowe
Aku oleh ijol prasmanan..

Rasane bingung iseh ra percoyo
Telong sasi wingi aku iseh pacarmu
Jebul saiki ono wong liyo
Rodo sedih pingin nangis tapi kok wagu

Awale indah kini berantakan
Kabeh cerito mbok rampungi nganggo undangan
Aku gagah teko neng resepsinan
Kowe sesandingan tak tinggal nyanyi dangdutan

Aku ngerti.. (lala lala lalala)
yen atiku mung tok nggo rekreasi (waduh)
Aku sadar..
Ku relakan walaupun sedikit ambyar..

Reff :
Minggu esok adus mruput
Gas tipis ning resepsimu
Nyekseni ijab kobul
Kowe ro bojomu..

Setatusku mbiyen pacar
Saiki tamu undangan..
Kelangan kowe
Aku oleh ijol prasmanan..

Aku rumongso rung iso nyenengke
Nuntut urip penak ku ra kuat sanggane
Mlaku taunan dadi ra ono gunane
Tiwas sayang dadi ra penak atine

Reti-reti aku nampani undangan
Ono jenengmu aku bingung ra karuan
Mbiyen pacar saiki aku dadi mantan       
Dadi saksimu pas munggah neng pelaminan

Aku ngerti.. (lala lala lalala)
yen atiku mung tok nggo rekreasi (waduh)
Aku sadar..
Ku relakan walaupun sedikit ambyar..

Reff:
Alasanku mileh dek'e
Mergo kowe nyepelekke
Kerep pedhot
Bertahan soyo abot..

Kowe ra tau peduli
Sedangkan dek'e gemati..
Sampai jumpa goodbye sayang
Aku rabi..

Minggu esok adus mruput
Gas tipis ning resepsimu
Nyekseni ijab kobul
Kowe ro bojomu..

Setatusku mbiyen pacar
Saiki tamu undangan..
Kelangan kowe
Aku oleh ijol prasmanan..                 
Tab not available
 Buy song Tamu Undangan feat. NIA Kecil on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z