capo di fret ke-1

[intro]

C F G C
Am F Dm G

[verse]

C           F    G         C
Sopo sing salah, sopo sing keliru
Am           F   G              C
aku wes ngalah, kowe sing mlayu
C             F
Tresno sing putih
G            Em    Am
Sak iki ning wes malih
     Dm         G        C
Kowe ninggal aku, ra gelem muleh

[link]

Em ( F )
G

[verse]

C          F   G          C
Biyen janjine, tresno selawase
Am             F   G          C
  nanging nyatane,  cukup semene
C         F
Manise lambe
G          Em  Am
Malih kari paite
    Dm       G         C
Omonganmu ora ono nyatane

[instrumental]

C Dm G C Am
Dm G C

[chorus (1)]

   F            G
Rambut nganti sikil
Em            Am
Uwes tak pasrahke
  Dm         G             C
Nanging kowe sek golek liyane

[instrumental]

Dm G C

[chorus (2)]

F       G
Atiku bingung
    Em       Am
Aku kudu kepiye
      Dm        G        C
Duh biyung nasibku kok koyo ngene

[verse]

C           F    G         C
Sopo sing salah, sopo sing keliru
Am           F   G              C
  aku wes ngalah, kowe sing mlayu
C             F
Tresno sing putih
G            Em    Am
Sak iki ning wes malih
     Dm         G        C
Kowe ninggal aku, ra gelem muleh

[instrumental]

C Dm G C Am
Dm G C

[chorus (1)]

   F            G
Rambut nganti sikil
Em            Am
Uwes tak pasrahke
  Dm         G             C
Nanging kowe sek golek liyane

[instrumental]

Dm G C

[chorus (2)]

F       G
Atiku bingung
    Em       Am
Aku kudu kepiye
      Dm        G        C
Duh biyung nasibku kok koyo ngene

[verse]

C          F   G          C
Biyen janjine, tresno selawase
Am             F   G          C
  nanging nyatane,  cukup semene
C         F
Manise lambe
G          Em  Am
Malih kari paite
    Dm       G         C
Omonganmu ora ono nyatane

[instrumental]

C F G

[chorus (1)]

   F            G
Rambut nganti sikil
Em            Am
Uwes tak pasrahke
  Dm         G             C
Nanging kowe sek golek liyane

[instrumental]

Dm G C

[chorus (2)]

F       G
Atiku bingung
    Em       Am
Aku kudu kepiye
      Dm        G        C
Duh biyung nasibku kok koyo ngene
      Dm        G        C
Duh biyung nasibku kok koyo ngene
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Tresno Putih
                  Sopo sing salah, sopo sing keliru
Aku wes ngalah, kowe sing mlayu
Tresno sing putih sak iki ning wes malih
Kowe ninggal aku, ra gelem mulih

Biyen janjine tresno selawase
Nanging nyatane cukup semene
Manise lambe malih kari paite
Omonganmu ora ono nyatane

Rambut nganti sikil wes tak pasrahke
Nanging kowe sek golek liyane
Atiku bingung kudu kepiye
Duh biyung nasibku kok koyo ngene

Sopo sing salah, sopo sing keliru
Aku wes ngalah, kowe sing mlayu
Tresno sing putih sak iki ning wes malih
Kowe ninggal aku, ra gelem mulih

Rambut nganti sikil wes tak pasrahke
Nanging kowe sek golek liyane
Atiku bingung kudu kepiye
Duh biyung nasibku kok koyo ngene

Biyen janjine tresno selawase
Nanging nyatane cukup semene
Manise lambe malih kari paite
Omonganmu ora ono nyatane

Rambut nganti sikil wes tak pasrahke
Nanging kowe sek golek liyane
Atiku bingung kudu kepiye
Duh biyung nasibku kok koyo ngene
Duh biyung nasibku kok koyo ngene                
Tab not available
 Buy song Tresno Putih on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Fifa World Cup Qatar 2022 Soundtrack



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z