Bojo Napi

by Didi Kempot

379

Intro : 
Am Dm E Am
Am Dm E Am E

  Am                   Am
salahku uwis tak tebus neng kono
     Dm                    Am
pirang taun tak lakoni ing kunjoro
Dm
tresnamu ra malih
      Am
setyo nganti aku mulih
     F                   E
wong ayu tresnamu pancen ra pamrih..

      Am                    Am
ora salah anggonku milih sliramu
         Dm                      Am
nganti seprene nyatane setyo lan tuhu
Dm
kanthinen tanganku
       Am
kanthi tulusing atimu
       F         E          Am
tambanono roso kangen ning atiku..

Int. 
F Am E Am

Reff :
 A                   Dm
ora malih tak sawang atimu
      Bb                    Em 
tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku
  A                            Dm
senajan ono sing moh nyawang rupaku
        B                     Am    E
mung sliramu sing gawe bungah atiku..

      Am                    Am
ora salah anggonku milih sliramu
         Dm                      Am
nganti seprene nyatane setyo lan tuhu
Dm
kanthinen tanganku
   Am
kanthi tulusing atimu
       F         E          Am   E
tambanono roso kangen ning atiku..

Musik : 
Am Am Dm Am
Dm Am F E

      Am                    Am
ora salah anggonku milih sliramu
         Dm                      Am
nganti seprene nyatane setyo lan tuhu
Dm
kanthinen tanganku
   Am
kanthi tulusing atimu
       F       E            Am
tambanono roso kangen ning atiku..

Reff :
 A                    Dm
ora malih tak sawang atimu
      Bb                    Em
tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku
  A                            Dm
senajan ono sing moh nyawang rupaku
          B                   Am    E
mung sliramu sing gawe bungah atiku..

      Am                    Am
ora salah anggonku milih sliramu
         Dm                      Am
nganti seprene nyatane setyo lan tuhu
Dm
kanthinen tanganku
   Am
kanthi tulusing atimu
       F       E            Am
tambanono roso kangen ning atiku..

Outro : 
Am
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Bojo Napi
                  Salahku uwis tak tebus ning kono,
Pirang taun tak lakoni, ing kunjoro
(Tresnamu ra malih), setyo nganti aku mulih
Wong ayu tresnamu pancen ra pamrih..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

Ora malih tak sawang atimu,
Tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku,
Senajan ono sing moh nyawang rupaku,
Mung sliramu sing gawe bungah atiku..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

Ora malih tak sawang atimu,
Tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku,
Senajan ono sing moh nyawang rupaku,
Mung sliramu sing gawe bungah atiku..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..                
Tab not available
 Buy song Bojo Napi on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Tiktok Top Songs



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z