Angin Malioboro

by Didi Kempot

692

(Intro) 
C Bm Am G
F C/E F G C

  C               Em  F      C
Sepine ing wengi iki.. Aku dewe
 C                 Em    F     G
Atiku mung tansah eling.. karo kowe

 F        Em      Dm     G       C
Angin malioboro.. tansah ngelingake
 F       Em     Dm     G
Aku ora bakal.. lali karo kowe..

(Chorus)
      C      Am         F   G       C
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Am     F            Dm  G      C
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
      C      Am       F    G       C
Aku kangen kowe.. Entenono sak tekane
      Am     F          Dm     G  C
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe

(Intro) 
Em F G

C                Em
Kangen kangen atiku kangen
    F           G
aku kangen karo sliramu
      C            Em
Eling alismu eling lambemu
    F           G
Ugo eling anamu cah ayu
       C            Em
Neng kene kangen atiku kangen
      F              G
Mung eling karo kowe cah ayu..

  C               Em  F      C
Sepine ing wengi iki.. Aku dewe
 C                 Em    F     G
Atiku mung tansah eling.. karo kowe

 F        Em      Dm     G    C
Angin malioboro.. tansah ngelingake
F       Em      Dm     G
Aku ora bakal.. lali karo kowe..

(Chorus)
      C      Am         F   G       C
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Am     F            Dm  G      C
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
      C      Am         F     G     C
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Am     F          Dm     G  C
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe

(Interlude) 
Em F G
(4x)
Am Em F
Dm Em F Dm Em F G

(Chorus)
      C      Am         F     G     C
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Am     F            Dm  G      C
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
      C      Am       F    G       C
Aku kangen kowe.. Entenono sak tekane
      Am     F          Dm     G    C
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe

      C      Am         F     G     C
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Am     F            Dm  G      C
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
      C      Am       F    G       C
Aku kangen kowe.. Entenono sak tekane
      Am     F          Dm     G  C
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe..

(Outro) 
Am F G C
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Angin Malioboro
                  Netes banyune moto
Aku nangis ketiban ondho
Rondo tak kiro perawan
Baraeng wis kawin anake sak kandang

Pancen aku wis rondo
Aku rondo anakku limo
Nanging aku sih biso
Diwolak walik koyo nggoreng telo
Sapi manak larang regane
Anak limo bedo bapak e

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Nduwe anak sak gede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong

Anak limo akeh mangane
Penting mbok'e enak rasane

reff :
Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal-balan
Tamune rame tenan
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan

Amplop e akeh tenan
Oleh duit karung-karungan
Wong sing podo kondangan
nganti akeh sing podo kelangan
Perawan rondo podo wae
Nadyan ompong enak rasane

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Nduwe anak segede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong

Pitik karo anak e
Kabeh mau dadi resikone                
Tab not available
 Buy song Angin Malioboro on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z