Intro : 
Am Dm E F
Dm E Am E

Am            Dm
..tak rewangi.. loro lopo
G             C
..nganti lali dino
Dm               Am
..rino lan wengi.. ora biso lali
F                    E
..mung eling sliramu kuwi..

*)
Am            Dm
..nanging aku.. koyo koyo
G            C
..koyo ra percoyo
Dm              Am
..ora tak nyono.. aku ora ngiro
F       G         Am G Am
..saiki kowe cidro..

Reff :
Am                   Dm
..ngomongo wae sak tenane
G                        Am G Am
..ojo mung lamis ning lambe wae
Am                   Dm
..ngomongo wae sak tenane
E
..yen ono wong liyo
F
..sing ngucapke tresno
G               Am
..tresno karo kowe..

Int. 
Dm G C Am
F E Am E

*)
Am            Dm
..nanging aku.. koyo koyo
G            C
..koyo ra percoyo
Dm              Am
..ora tak nyono.. aku ora ngiro
F       G         Am G Am
..saiki kowe cidro..

Reff :
Am                   Dm
..ngomongo wae sak tenane
G                        Am G Am
..ojo mung lamis ning lambe wae
Am                   Dm
..ngomongo wae sak tenane
E
..yen ono wong liyo
F
..sing ngucapke tresno
G               Am G Am
..tresno karo kowe..

Am                   Dm
..ngomongo wae sak tenane
G                        Am G Am
..ojo mung lamis ning lambe wae
Am                   Dm
..ngomongo wae sak tenane
E
..yen ono wong liyo
F
..sing ngucapke tresno
G               Am
..tresno karo kowe..                
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Loro Lopo
                  tak rewangi, loro lopo
Nganti lali dino,
Rino lan wengi, ora biso lali
Mung eling sliramu kuwi..

Nanging aku, koyo-koyo
Koyo ra percoyo,
Ora tak nyono, aku ora ngiro
Saiki kowe cidro..
 
Ngomonge wae sak tenane,
Ojo mung lamis ning lambe wae,
Ngomonge wae sak tenane,
Yen ono wong liyo,
Sing ngucapke tresno,
Tresno karo kowe..

reff :
Nanging aku, koyo-koyo
Koyo ra percoyo,
Ora tak nyono, aku ora ngiro
Saiki kowe cidro..

Ngomonge wae sak tenane,
Ojo mung lamis ning lambe wae,
Ngomonge wae sak tenane,
Yen ono wong liyo,
Sing ngucapke tresno,
Tresno karo kowe..

Ngomonge wae sak tenane,
Ojo mung lamis ning lambe wae,
Ngomonge wae sak tenane,
Yen ono wong liyo,
Sing ngucapke tresno,
Tresno karo kowe..                
Tab tidak tersedia
 Beli lagu Loro Lopo di iTunes store

Support artist dengan membeli lagu asli






0 Komentar




Urutkan by abjad: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Berlangganan

Berlangganan dengan kami, kami akan mengirimkan kord setiap minggunya langsung ke email kamu