capo di fret 7

[intro]

C  F  Dm  G
Em  Am  F  G

[verse (1)]

      C                     F
Sak pucuk rambut aku ora ngiro
            Dm                  G
Yen neng njero atimu ono wong liyo
  Em               Am
Rosone atiku iki koyo ra percoyo
         F                  G
Tresnamu ning aku kuwi mung sandiworo

        C                  F
Neng ngopo kowe karo aku tego
     Dm                   G
Mentolo ngapusi ra wedi duso
     Em              Am
Seprene tak rewangi aku pasrah jiwo rogo
      F                   G
Neng nyatane kowe malah andum tresno

[chorus]

           C                 Em
Lara ning ati iki koyo keno eri
           F              G
Bareng ngerti kowe tego cidro janji
         C                Em
Tenane kowe opo wes ra ngelingi
         F                   G
Sumpah setyo sing tok ucapke dek wingi

[verse (2)]

F          G        Em         Am
Lara ning ati iki kowe sing njalari
       F       G       C
Kebangeten tegane kowe ngapusi

[musik]

Am  Dm  G  C
Dm F C Am
Dm F C G

[verse (3)]

        C                  F
Neng ngopo kowe karo aku tego
     Dm                   G
Mentolo ngapusi ra wedi duso
     Em              Am
Seprene tak rewangi aku pasrah jiwo rogo
      F                   G
Neng nyatane kowe malah andum tresno

[chorus]

           C                 Em
Lara ning ati iki koyo keno eri
           F              G
Bareng ngerti kowe tego cidro janji
         C                Em
Tenane kowe opo wes ra ngelingi
         F                   G
Sumpah setyo sing tok ucapke dek wingi

[verse (2)]

F          G        Em         Am
Lara ning ati iki kowe sing njalari
       F       G       C
Kebangeten tegane kowe ngapusi
       F       G       C
Kebangeten tegane kowe ngapusi
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Pucuk Rambut
                  sak pucuk rambut aku ora ngiro
yen neng njero atimu ono wong liyo
rosone atiku iki koyo ra percoyo
tresnamu ning aku kuwi mung sandiworo

neng ngopo kowe karo aku tego
mentolo ngapusi ra wedi duso

 
seprene tak rewangi aku pasrah jiwo rogo
neng nyatane kowe malah andum tresno

lara ning ati iki koyo keno eri
bareng ngerti kowe tego cidro janji
tenane kowe opo wes ra ngelingi
sumpah mati setyo sing tok ucapke dek wingi

lara ning ati iki kowe sing njalari
kebangeten tegane kowe ngapusi

neng ngopo kowe karo aku tego
mentolo ngapusi ra wedi duso
seprene tak rewangi aku pasrah jiwo rogo
neng nyatane kowe malah andum tresno

lara ning ati iki koyo keno eri
bareng ngerti kowe tego cidro janji
tenane kowe opo wes ra ngelingi
sumpah mati setyo sing tok ucapke dek wingi

lara ning ati iki kowe sing njalari
kebangeten tegane kowe ngapusi
kebangeten tegane kowe ngapusi                
Tab not available
 Buy song Pucuk Rambut on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Fifa World Cup Qatar 2022 Soundtrack



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z