Kreteg Bacem

by Didi Kempot

448

(Intro) 
C F G C
C Em G C C

C            F          G      C
Yen liwat kreteg bacem nratap atiku
C          Em     F       G
Kelingan karo kowe mantan pacarku
C        F         G         C
Rasane koyo mendem tape sing wayu
C           Em         G       C
Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu

(Intro) 
Dm G C Am
Dm G C C

(Chorus)
C                   F
Kamar cilik sewulan rongatus ewu
G
Mulih pabrik,
       C
neng kene sing tak nggo turu

(Intro) 
Dm G C C

C                   F
Kowe ndelek seprene ra wani metu
     G                   C
Koyo pitik lanang ora nduwe jalu

C            F          G      C
Yen liwat kreteg bacem nratap atiku
C          Em     F       G
Rasane wis ra kuat nangis batinku
C        F         G         C
Rasane koyo mendem tape sing wayu
C           Em         G       C
Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu

(Intro) 
Dm G C Am
Dm G C C

(Chorus)
C                   F
Kamar cilik sewulan rongatus ewu
G
Mulih pabrik,
       C
neng kene sing tak nggo turu

(Intro) 
Dm G C C

C                   F
Kowe ndelek seprene ra wani metu
     G                   C
Koyo pitik lanang ora nduwe jalu

C            F          G      C
Yen liwat kreteg bacem nratap atiku
C          Em     F       G
Kelingan karo kowe mantan pacarku
C        F         G         C
Rasane koyo mendem tape sing wayu
C           Em         G       C
Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu

(Outro) 
Dm G C C
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Kreteg Bacem
                  Yen liwat kreteg bacem nratap atiku
Kelingan karo kowe mantan pacarku
Rasane koyo mendem tape sing wayu
Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu

Kamar cilik sewulan rongatus ewu
Mulih pabrik, neng kene sing tak nggo turu
Kowe ndelek seprene ra wani metu
Koyo pitik lanang ora nduwe jalu

Yen liwat kreteg bacem nratap atiku
Rasane wis ra kuat nangis batinku
Rasane koyo mendem tape sing wayu
Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu

Kamar cilik sewulan rongatus ewu
Mulih pabrik, neng kene sing tak nggo turu
Kowe ndelek seprene ra wani metu
Koyo pitik lanang ora nduwe jalu

Yen liwat kreteg bacem nratap atiku
Kelingan karo kowe mantan pacarku
Rasane koyo mendem tape sing wayu
Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu                
Tab not available
 Buy song Kreteg Bacem on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Fifa World Cup Qatar 2022 Soundtrack



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z