Salah Dalan

by Jihan Audy

433

(Intro) 
C G F
C G F
Dm G Am
Dm G C

    C     G/B       Am
jaremu.. aku siji sijine..
 F           G          C
wong seng.. ono neng atimu ..
 F        G
ora ono liyane..
         Em           Am
tresnomu mung kanggo aku..
        Dm
nanging nyatane
     G         C   G
kowe mileh liyane..

         C        G/B        Am
yen pancene.. iki wes dadi dalane..
      F           G       C
kudu nerimo kabeh keputusane..
         F          G
senadyan abot sanggane..
       Em        Am
aku merjuangne kowe..
        Dm          G         C
nanging lungomu ojo ngene carane..

F     G       Am G
 loro atiku loro..
         Dm
kelangan tresnomu..
        G
ilang separuh nyowoku..

(Chorus)
          Am
yo mung kowe..
       F              C
sing paling rak tresnani..
          Am          F         G
nanging kowe.. seng tego ngelarani..
        Am         F          C
janji tulus nganti tekaning pati..
    Dm         G
opo kowe wes lali..
       Em        Am
suwene aku ngancani..
         Dm
yen mung akhire
         G          C    G
tresnomu menggok dalane..

(Int.) 
F  Em Am  Dm  G
F  Fm  C G/B Am A Dm  G

F     G       C
 loro atiku loro..
         Dm
kelangan tresnomu..
        G
ilang separuh nyowoku..

(Chorus)
          Am
yo mung kowe..
       F              C
sing paling rak tresnani..
          Am          F         G
nanging kowe.. seng tego ngelarani..
        Am         F          C
janji tulus nganti tekaning pati..
    Dm         G
opo kowe wes lali..
       Em        Am
suwene aku ngancani..
         Dm
yen mung akhire
         G          C    G
tresnomu menggok dalane..

          Am
yo mung kowe..
       F              C
sing paling rak tresnani..
          Am          F         G
nanging kowe.. seng tego ngelarani..
        Am         F          C
janji tulus nganti tekaning pati..
    Dm         G
opo kowe wes lali..
       Em        Am
suwene aku ngancani..
         Dm
yen mung akhire
         G          C    Am
tresnomu menggok dalane..
         Dm
yen mung akhire
         G          Am  G
tresnomu menggok dalane..
         F
yen mung akhire
         G           C     G C
tresnomu menggok dalane..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Salah Dalan
                  Jaremu aku siji sijine
Wong seng neng ono neng atimu
Ora ono liyane
Tresnomu mung kanggo aku
Nanging nyatane koe mileh liyane

yen pancene iki wes dadi dalane
Kudu nerimo kabeh keputusane
Senadyan abot sanggane
Aku merjuangne koe
Nanging lungomu ojo ngene carane
Loro atiku loro
Kelangan tresnamu ilang separuh nyawaku

Reff
Yo mung koe sing paling rak tresnani
Nanging koe seng tego ngelarani
Janji tulus nganti tekaning pati
Opo koe wes lali

Suwene aku ngancani
Yen mung akhire tresnomu menggok dalane                
Tab not available
 Buy song Salah Dalan on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z