Jomblo Happy

by Jihan Audy

787

(Intro) 
Em

  Em
kapan aku iso nduwe pacar ganteng lan gemati
  Bm
soko akehe wong lanang ra ono sing nyanthol siji
 C                                       D
opo pancen aku ditakdirke dadi jomblo abadi
                                       Em
urip cukup ora kurang nanging keroso sepi

                                 Bm
jarene simbokku mikiro sekolah disek
                                          C
bar mikir sekolah langsung dikon mikir kerjo
                                     D
terus piye nasibe awakku sing nganti saiki
isih dadi jomblo

    Em                    D
rasane ngenes nek dadi jomblo
                                       Bm
pas nyawang wong liyo sing wes nduwe bojo
                        C
arep dolan isone mung dewe
             D                  Em
ra koyo koncone sing ngejak bojone

                       D
mubeng mubeng muteri kuto
                      Bm
sopo ngerti entuk gebetan
                                   C
ndelok kiwo tengen kabeh do yang yangan
   D               Em
atiku loro sakno tenan

(Chorus)
            Bm
kapan nduwe pacar
        D                       C
pacar mana, pacar mana, pacar mana
       G                Bm
yang bisa membuatku bahagia

        Em                  Bm
senajan jomblo nanging kudu happy
          D                           C
jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy
                  Em
kalau jodoh nggak bakalan pergi

(Interlude) 
Em Bm C D
Em Bm C D

      Em
pas lagi ngopi
           D
ono wong lanang nganggo klambi abang
                 Bm
kethok ganteng tenan
                     C
ora suwi tak jak kenalan
              D                Em
eh jebule bocahe ngaku isih jomblo

                         Bm
lha sesuke dolan ning omahe
                     D
aku pancal gas sak pole
                             C
tekan nggone malah mbrebes mili
             D                Em
mergo kedhisikan ono sing marani

(Chorus)
            Bm
kapan nduwe pacar
        D                       C
pacar mana, pacar mana, pacar mana
       G                Bm
yang bisa membuatku bahagia

        Em                  Bm
senajan jomblo nanging kudu happy
          D                           C
jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy
                  Em
kalau jodoh nggak bakalan pergi

Em
bim salabim abrakadabra
 Bm
aku kudu piye ben ra jomblo maneh
      C
kabeh wes tak lakoni tanpo maen nyeleneh
    D                           Em
tak enteni jodohku nganti aku jeleh

                                 Bm
penting uripku iki ora kurang piknik
                              C
senajan isih jomblo aku ora panik
             C
digowo santai koyo ning pantai
D                                Em
 isih akeh konco sing marakke happy

(Chorus)
            Bm
kapan nduwe pacar
        D                       C
pacar mana, pacar mana, pacar mana
       G                Bm
yang bisa membuatku bahagia

        Em                  Bm
senajan jomblo nanging kudu happy
          D                           C
jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy
                  Em
kalau jodoh nggak bakalan pergi
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Jomblo Happy
                  Kapan aku iso nduwe pacar ngganteng lan gemati
Soko akehe wong lanang ra ono sing nyantol siji
Opo pancen aku di takdirke dadi jomblo abadi
Urip cukup ora kurang nanging keroso sepi

Jarene simbokku mikiro sekolah disek
Bar mikir sekolah langsung dikon mikir kerjo
Terus piye nasibe awaku
Sing nganti saiki iseh dadi jomblo

Rasane ngenes nek dadi jomblo
Pas nyawang wong liyo sing wes nduwe bojo
Arep dolan isone mung dewe
Ra koyo koncone sing ngejak bojone

Mubeng mubeng muteri kutho
Sopo ngerti entuk gebetan
Ndelok kiwo tengen kabeh do yang yangan
Atiku loro sakno tenan

Kapan nduwe pacar
Pacar mana pacar mana pacar mana
Yang bisa membuatku bahagia

Senadyan jomblo nanging kudu happy
Jomblo happy jomblo happy jomblo happy
Kalau jodoh nggak bakalan pergi

Pas lagi ngopi
Ono wong lanang nganggo klambi abang
Ketok ngganteng tenan ora suwe tak jak kenalan
Eh jebul bocahe ngaku isek jomblo

Lha sesuke dolan neng omahe
Aku mancal gas sak polle
Tekan nggone malah mbrebes mili
Mergo kedisikan ono sing marani

Kapan nduwe pacar
Pacar mana pacar mana pacar mana
Yang bisa membuatku bahagia

Senadyan jomblo nanging kudu happy
Jomblo happy jomblo happy jomblo happy
Kalau jodoh nggak bakalan pergi

Bim salabim abra kadabra
Aku kudu piye ben ra jomblo meneh
Kabeh wes tak lakoni tanpo maen nyeleneh
Tak enteni jodoku nganti aku jeleh

Untung uripku iki ora kurang piknik
Senajan isek jomblo aku ora panik
Di gowo santai koyo neng pantai
Iseh akeh konco sing marake happy

Kapan nduwe pacar
Pacar mana pacar mana pacar mana
Yang bisa membuatku bahagia

Senadyan jomblo nanging kudu happy
Jomblo happy jomblo happy jomblo happy
Kalau jodoh nggak bakalan pergi                
Tab not available
 Buy song Jomblo Happy on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z