Aku Getun Sayang

by Jihan Audy

380

(Intro) 
C G/B Am
F G C
F G

  C          G            Am
netes eluhku ngempet roso kangenku..
 G         F
 marang sliramu..
       Dm     G
sing tau ngiseni uripku..
 F Em                      Am   A
  aku.. sing mbok sayang sayang..
         Dm
kowe wes tau berjuang
         G
nanging aku malah ngilang..

 C         G          Am
aku baru sadar lorone atimu..
      F          Dm       G
nalikane kowe mbiyen iseh karo aku..
  Em                A
kowe.. sing nenani aku..
        Dm
kowe ra tau tak gugu
           G
ra tau tak jogo perasaanmu..

(Chorus)
      F
aku getun sayang..
   G                      Em
nyapo mbiyen aku tego ninggal kowe
               Am
pas sayang sayange..
    A      Dm          G
tak gawe tatu.. jerune atimu..
        C              C7
sing raiso.. mbok lalekne..

            F               G
aku getun sayang.. nyapo mbiyen aku..
          Em                     Am
ninggal kowe pas lagi sayang sayange..
A           Dm
saiki pas pengen mbalik..
      G                    C
kowe uwes.. disanding wong liyo..

(Int.) 
F  G  Em  Am A
Dm  G  C  G

  C          G            Am
netes eluhku ngempet roso kangenku..
          F
marang sliramu..
       Dm     G
sing tau ngiseni uripku..
 Em                      Am   A
aku.. sing mbok sayang sayang..
         Dm
kowe wes tau berjuang
         G
nanging aku malah ngilang..

 C         G          Am
aku baru sadar lorone atimu..
      F          Dm       G
nalikane kowe mbiyen iseh karo aku..
  Em                A
kowe.. sing nenani aku..
        Dm
kowe ra tau tak gugu
           G
ra tau tak jogo perasaanmu..

(Chorus)
      F
aku getun sayang..
   G                      Em
nyapo mbiyen aku tego ninggal kowe
               Am
pas sayang sayange..
    A      Dm          G
tak gawe tatu.. jerune atimu..
        C              C7
sing raiso.. mbok lalekne..

            F               G
aku getun sayang.. nyapo mbiyen aku..
          Em                     Am
ninggal kowe pas lagi sayang sayange..
A           Dm
saiki pas pengen mbalik..
      G                    C
kowe uwes.. disanding wong liyo..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Aku Getun Sayang
                  tetes eluhku ngempet roso kangenku
marang sliramu sing tau ngiseni uripku
aku sing mbok sayang sayang
kowe wes tau berjuang nanging aku malah ngilang

aku baru sadar lorone atimu
nalikane kowe mbiyen iseh karo aku
kowe sing nenani aku
kowe ra tau tak gugu, ra tau tak jogo perasaanmu

aku getun, sayang
nyapo mbiyen aku tego ninggal kowe pas sayang sayange
tak gawe tatu jerune atimu
sing raiso mbok lalekne

aku getun, sayang
nyapo mbiyen aku ninggal kowe pas lagi sayang sayange
saiki pas pengen mbalik
kowe uwes disanding wong liyo

tetes eluhku ngempet roso kangenku
marang sliramu sing tau ngiseni uripku
aku sing mbok sayang sayang
kowe wes tau berjuang nanging aku malah ngilang

aku baru sadar lorone atimu
nalikane kowe mbiyen iseh karo aku
kowe sing nenani aku
kowe ra tau tak gugu, ra tau tak jogo perasaanmu

aku getun, sayang
nyapo mbiyen aku tego ninggal kowe pas sayang sayange
tak gawe tatu jerune atimu, sing raiso mbok lalekne

aku getun, sayang
nyapo mbiyen aku ninggal kowe pas lagi sayang sayange
saiki pas pengen mbalik, kowe uwes disanding wong liyo                
Tab not available
 Buy song Aku Getun Sayang on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z