Amung PHP

by Jihan Audy

661

Capo di fret 2

(Intro) 
C D G Em
C D G

         C                 Am
yen sliramu wes ra sayang aku
       D                G
ora perlu mok larani atiku..
      Am
ra perlu mbok pameri
      C          D     Em
yen kowe nduwe pacar baru..

(Intro) 
C D G

      C               Am
aku sadar.. sopo iki aku..
           D                   G
wong ra nduwe sing amung mok PHP
    Am
aku memang wong kere
      C              D   Em
tresnoku mung mbok sepeleke..

(Chorus)
       Am             D
kowe bagus.. aku ora ayu
                   G
kowe pancen wong sugih..
 Bm             Em
aku mung wong kere..
                Am
mung siji tak jaluk ning kowe
      Bm          G
ra perlu.. gawe loro..

(Int.) 
C D G Em
C D G
C  Bm  C  D  G

      C               Am
aku sadar.. sopo iki aku..
           D                   G
wong ra nduwe sing amung mok PHP
    Am
aku memang wong kere
      C              D   Em
tresnoku mung mbok sepeleke..

(Chorus)
       Am             D
kowe bagus.. aku ora ayu
                   G
kowe pancen wong sugih..
 Bm             Em
aku mung wong kere..
                Am
mung siji tak jaluk ning kowe
      Bm          G
ra perlu.. gawe loro..

       Am             D
kowe bagus.. aku ora ayu
                   G
kowe pancen wong sugih..
 Bm             Em
aku mung wong kere..
                Am
mung siji tak jaluk ning kowe
      Bm          G
ra perlu.. gawe loro..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Amung PHP
                  yen sliramu wes ra sayang aku
ora perlu mok larani atiku..
ra perlu mbok pameri
yen kowe nduwe pacar baru..

aku sadar.. sopo iki aku..
wong ra nduwe sing amung mok PHP
aku memang wong kere
tresnoku mung mbok sepeleke..

(Chorus)
kowe bagus.. aku ora ayu
kowe pancen wong sugih..
aku mung wong kere..
mung siji tak jaluk ning kowe
ra perlu.. gawe loro..

aku sadar.. sopo iki aku..
wong ra nduwe sing amung mok PHP
aku memang wong kere
tresnoku mung mbok sepeleke..

(Chorus)
kowe bagus.. aku ora ayu
kowe pancen wong sugih..
aku mung wong kere..
mung siji tak jaluk ning kowe
ra perlu.. gawe loro..

kowe bagus.. aku ora ayu
kowe pancen wong sugih..
aku mung wong kere..
mung siji tak jaluk ning kowe
ra perlu.. gawe loro..                
Tab not available
 Buy song Amung PHP on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z