Bikes (Bikin Kesel)

by Jihan Audy

482

no capo!

[intro]

C Am Dm G

[verse]

      C
Jam limo jam enem jam pitu
           Am
Nganti jam wolu
      Dm                        G
Ngenteni tekamu nganti luntur wedakku

        C
Kowe janji karo aku ngajak metu
            Am
Nyusul ning omahku
           Dm               G
Tak telpon hapemu, ra aktif nomermu

[pre chorus]

      F    C        F   G
Opo kowe lali, opo ngelali

[chorus]

C                  G
Bikes, bikes bikes aja
          Am               G
Bikin aku kesel, bikin aku kesel
F                    C
Punya pacar yang gak tepati janji
  Dm              G
Cuma bisa bikin sakit hati

C                  G
Bikes, bikes bikes aja
          Am               G
Bikin aku kesel, bikin aku kesel
F                    C
Punya pacar yang gak tepati janji
  Dm              G
Cuma bisa bikin sakit hati

[verse]

C               G               Am
aku mulai curigo wes ora percoyo
                  Em                   F
Bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
                  C                    Dm
Yen pancen ra tresno, luwih becik ngomongo
                  G                 C
Timbang kowe ngapusi nggaweku loro ati

C               G               Am
aku mulai curigo wes ora percoyo
                  Em                   F
Bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
                  C                    Dm
Yen pancen ra tresno, luwih becik ngomongo
                  G                 C
Timbang kowe ngapusi nggaweku loro ati

[musik]

C Am F G
C Am Dm F G

[verse]

      C
Jam limo jam enem jam pitu
           Am
Nganti jam wolu
      Dm                        G
Ngenteni tekamu nganti luntur wedakku

        C
Kowe janji karo aku ngajak metu
            Am
Nyusul ning omahku
           Dm               G
Tak telpon hapemu, ra aktif nomermu

[pre chorus]

      F    C        F   G
Opo kowe lali, opo ngelali

[chorus]

C                  G
Bikes, bikes bikes aja
          Am               G
Bikin aku kesel, bikin aku kesel
F                    C
Punya pacar yang gak tepati janji
  Dm              G
Cuma bisa bikin sakit hati

C                  G
Bikes, bikes bikes aja
          Am               G
Bikin aku kesel, bikin aku kesel
F                    C
Punya pacar yang gak tepati janji
  Dm              G
Cuma bisa bikin sakit hati

[verse]

C               G               Am
  aku mulai curigo wes ora percoyo
                  Em                   F
Bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
                  C                    Dm
Yen pancen ra tresno, luwih becik ngomongo
                  G                 C
Timbang kowe ngapusi nggaweku loro ati

C               G               Am
  aku mulai curigo wes ora percoyo
                  Em                   F
Bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
                  C                    Dm
Yen pancen ra tresno, luwih becik ngomongo
                  G                 C
Timbang kowe ngapusi nggaweku loro ati

C               G               Am
  aku mulai curigo wes ora percoyo
                  Em                   F
Bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
                  C
Yen pancen ra tresno, luwih becik ngomongo
                  G                 C
Timbang kowe ngapusi nggaweku loro ati

C               G               Am
  aku mulai curigo wes ora percoyo
                  Em                   F
Bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
                  C                    Dm
Yen pancen ra tresno, luwih becik ngomongo
                  G                 C
Timbang kowe ngapusi nggaweku loro ati
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Bikes (Bikin Kesel)
                  jam limo jam enem jam pito
nganti jam wolu
ngenteni tekamu nganti luntur wedakku

kowe janji karo aku ngajak metu
nyusul ning omahku
tak telpon hapemu, ra aktif nomermu

opo kowe lali, opo ngelali

bikes bikes bikes aja
bikin aku kesel, bikin aku kesel
punya pacar yang gak tepati janji
cuma bisa bikin sakit hati

bikes bikes bikes aja
bikin aku kesel, bikin aku kesel
punya pacar yang gak tepati janji
cuma bisa bikin sakit hati

aku mulai curigo, wes ora percoyo
bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
yen pancen ra tresno luwih becik ngomongo
timbang kowe ngapusi, nggaweku loro ati

aku mulai curigo, wes ora percoyo
bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
yen pancen ra tresno luwih becik ngomongo
timbang kowe ngapusi, nggaweku loro ati

jam limo jam enem jam pito nganti jam wolu
ngenteni tekamu nganti luntur wedakku
kowe janji karo aku ngajak metu nyusul ning omahku
tak telpon hapemu, ra aktif nomermu
opo kowe lali, opo ngelali

bikes bikes bikes aja
bikin aku kesel, bikin aku kesel
punya pacar yang gak tepati janji
cuma bisa bikin sakit hati

bikes bikes bikes aja
bikin aku kesel, bikin aku kesel
punya pacar yang gak tepati janji
cuma bisa bikin sakit hati

aku mulai curigo, wes ora percoyo
bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
yen pancen ra tresno luwih becik ngomongo
timbang kowe ngapusi, nggaweku loro ati

aku mulai curigo, wes ora percoyo
bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
yen pancen ra tresno luwih becik ngomongo
timbang kowe ngapusi, nggaweku loro ati

aku mulai curigo, wes ora percoyo
bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
yen pancen ra tresno luwih becik ngomongo
timbang kowe ngapusi, nggaweku loro ati

aku mulai curigo, wes ora percoyo
bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
yen pancen ra tresno luwih becik ngomongo
timbang kowe ngapusi, nggaweku loro ati                
Tab not available
 Buy song Bikes (Bikin Kesel) on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Fifa World Cup Qatar 2022 Soundtrack



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z