Sorry I'm Sorry

by Mala Agatha

722

Capo di fret 1

Intro : 
C

Reff :
    C              G
Rasane koyo wong mati suri
        Am              Em
yen kelingan kowe nglarani ati
     F               C
mengapa dulu aku kau cintai
         D              G
sekarang kau tinggal pergi..

   C             G
Ibarat gurun radadi kali
         Am        Em
wes ra bakalan aku mbaleni
  F                   C
pilih pergi timbang loro ati
          Dm        G      C
yen kon balen sorry i'm sorry..

F         G          CG/B Am
..ra abot aku ninggalke   kowe
F        G       C        C
..mergo aku wes oleh gantine
F         G          C G/B Am
..ra abot aku ninggalke  kowe
Dm      Em
..ojo rumongso
F           G          C
..kowe sing gantheng dewe..

    C        
Lanangan ra mung siji
       G
koe pergi golek ganti
   Am
timbang pikir ngengkleng
        Em
pikiran dadi sepaneng
 F
abang-abang lambe
        C
kowe ngomong sak penake
  F
terusno lakonmu
          G
tak golek dalanku dewe

    C
Kelakuanmu soyo kece
  G
bikin kesel gue
    Am
nggolek inspirasi
         Em
ra sah kakean atraksi
      F
manungso mung nglampahi
       C
Gusti Allah ngijabahi
  F
kowe karo aku
        G                C
ditakdirne pancen du jodone..

Musik:
C G Am Em
F C F G

Reff :
     C              G
 Rasane koyo wong mati suri
         Am              Em
 yen kelingan kowe nglarani ati
      F               C
 mengapa dulu aku kau cintai
          D              G
 sekarang kau tinggal pergi..

    C             G
 Ibarat gurun radadi kali
          Am        Em
 wes ra bakalan aku mbaleni
   F                   C
 pilih pergi timbang loro ati
           Dm        G      C
 yen kon balen sorry I'm sorry..

F         G          C G/B Am
..ra abot aku ninggalke   kowe
F        G       C        C
..mergo aku wes oleh gantine
F         G          C G/B Am
..ra abot aku ninggalke  kowe
Dm      Em
..ojo rumongso
F           G          C
..kowe sing gantheng dewe..

    C        
Lanangan ra mung siji
       G
koe pergi golek ganti
   Am
timbang pikir ngengkleng
        Em
pikiran dadi sepaneng
 F
abang-abang lambe
        C
kowe ngomong sak penake
  F
terusno lakonmu
          G
tak golek dalanku dewe

    C
Kelakuanmu soyo kece
  G
bikin kesel gue
    Am
nggolek inspirasi
         Em
ra sah kakean atraksi
      F
manungso mung nglampahi
       C
Gusti Allah ngijabahi
  F
kowe karo aku
        G                C
ditakdirne pancen du jodone.. 
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Sorry I'm Sorry
                  Rasane koyo wong mati suri
Yen kelingan kowe nglarani ati
Mengapa dulu aku kau cintai
Sekarang kau tinggal pergi

Ibarat gurun ra dadi kali
Wes ra bakalan aku mbaleni
Pilih pergi timbang loro ati
Yen kon balen sorry i'm sorry

Ra abot aku ninggalke kowe
Mergo aku wes oleh gantine
Ra abot aku ninggalke kowe
Ojo rumongso......
kowe sing gantheng dewe

Lanangan ra mung siji
Kowe pergi golek ganti
Timbang pikir ngengkleng
Pikiran dadi sepaneng
Abang abang lambe
Kowe ngomong sak penak e
Terusno lakumu tak golek dalanku dewe

Klakuanmu soyo kece Bikin kesel gue
Golek inspirasi rasah kakean atraksi
Menungso mung nglampahi
Gusti Allah ngijabahi
Kowe karo aku ditakdirne
pancen du jodone

Rasane koyo wong mati suri
Yen kelingan kowe nglarani ati
Mengapa dulu aku kau cintai
Sekarang kau tinggal pergi

Ibarat gurun ra dadi kali
Wes ra bakalan aku mbaleni
Pilih pergi timbang loro ati
Yen kon balen sorry i'm sorry

Ra abot aku ninggalke kowe
Mergo aku wes oleh gantine
Ra abot aku ninggalke kowe
Ojo rumongso......
kowe sing gantheng dewe

Lanangan ra mung siji
Kowe pergi golek ganti
Timbang pikir ngengkleng
Pikiran dadi sepaneng
Abang abang lambe
Kowe ngomong sak penak e
Terusno lakumu tak golek dalanku dewe

Klakuanmu soyo kece Bikin kesel gue
Golek inspirasi rasah kakean atraksi
Menungso mung nglampahi
Gusti Allah ngijabahi
Kowe karo aku ditakdirne
pancen du jodone

Ra abot aku ninggalke kowe
Mergo aku wes oleh gantine
Ra abot aku ninggalke kowe
Ojo rumongso......
kowe sing gantheng dewe

Lanangan ra mung siji
Kowe pergi golek ganti
Timbang pikir ngengkleng
Pikiran dadi sepaneng
Abang abang lambe
Kowe ngomong sak penak e
Terusno lakumu tak golek dalanku dewe

Klakuanmu soyo kece Bikin kesel gue
Golek inspirasi rasah kakean atraksi
Menungso mung nglampahi
Gusti Allah ngijabahi
Kowe karo aku ditakdirne
pancen du jodone                
Tab not available
 Buy song Sorry I'm Sorry on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z