Beras Lawas

by Mala Agatha

677

                 G
aku sayang karo kowe
               C
aku rindu karo kowe
            Dm Em Am
aku cinta kamu..

(Intro) 
Am F G E
Am F G Am

               Am
di dalam hati ini
                F
hanya terukir namamu
             G
aku merasa senang
                  E
yen to mepet kowe sayang
             Am
aku tresno kowe
             Em
atiku keroso marem
                 F
pikiranku seroso adem
                  G
yen nyanding sliramu..
          Am
duhai pujaanku

                G
aku sayang karo kowe
               C
aku rindu karo kowe
            Dm Em Am
aku cinta kamu..

(Chorus)
Am                   F
di dalam hati ini terlukis namamu
G                      C
tak tergantikan dengan yang lain
 F                   Dm          E
aku tresno kowe.. sampek.. selewase..

Am                F
raiso ati iki nganti keno pisah
G                  C
masio geser mundur sejangkah
    F             Dm
wes marem atiku, awak soyo lemu
    F
wes ben ra tak gagas
        E                  Am
masio mekar koyo beras.. lawas..

(Intro) 
Am F G E
Am F G Am

                G
aku sayang karo kowe
               C
aku rindu karo kowe
            Dm Em Am
aku cinta kamu..

(Chorus)
Am                   F
di dalam hati ini terlukis namamu
G                      C
tak tergantikan dengan yang lain
 F                   Dm          E
aku tresno kowe.. sampek.. selewase..

Am                F
raiso ati iki nganti keno pisah
G                  C
masio geser mundur sejangkah
    F             Dm
wes marem atiku, awak soyo lemu
    F
wes ben ra tak gagas
        E                  Am
masio mekar koyo beras.. lawas..

(Int.) 
F G E
F G E

(Chorus)
Am                   F
di dalam hati ini terlukis namamu
G                      C
tak tergantikan dengan yang lain
 F                   Dm          E
aku tresno kowe.. sampek.. selewase..

Am                F
raiso ati iki nganti keno pisah
G                  C
masio geser mundur sejangkah
    F             Dm
wes marem atiku, awak soyo lemu
    F
wes ben ra tak gagas
        E                  Am
masio mekar koyo beras.. lawas..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Beras Lawas
                  aku sayang karo koe
aku rindu karo koe
aku cinta kamu

di dalam hati ini hanya terukir namamu
aku merasa senang yen to mepet koe sayang
aku tresno koe, atiku keroso marem
pikiranku seroso adem
yen nyanding sliramu, duhai pujaanku

aku sayang karo koe
aku rindu karo koe
aku cinta kamu

di dalam hati ini terlukis namamu
tak tergantikan dengan yang lain
aku tresno koe sampek selewase
 
raiso ati iki nganti keno pisah
masio geser mundur sejangkah
wes marem atiku awak soyo lemu
wes ben ra tak gagas
masio mekar koyok beras lawas

aku sayang karo koe
aku rindu karo koe
aku cinta kamu

di dalam hati ini terlukis namamu
tak tergantikan dengan yang lain
aku tresno koe sampek selewase

raiso ati iki nganti keno pisah
masio geser mundur sejangkah
wes marem atiku awak soyo lemu
wes ben ra tak gagas
masio mekar koyok beras lawas

raiso ati iki nganti keno pisah
masio geser mundur sejangkah
wes marem atiku awak soyo lemu
wes ben ra tak gagas
masio mekar koyok beras lawas                
Tab not available
 Buy song Beras Lawas on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z