Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We)

by Mala Agatha

571

Capo di fret 1

            G
neng ngendi perasaanmu..
       C
naliko ninggalne aku
F            G            C
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  F     G             Em         Am
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    F                  G     C
wes tak busek jenengmu seko atiku..

(Intro) 
F G Em Am Dm G C

      C         F         C
tak kiro we ra eling karo aku..
        C           F         G
sing mbiyen tau manggon neng atimu..
  C        Am       F
pirang.. tahun kowe ninggalne aku
     C            G         C      G
ora eling karo janji lan sumpahmu..

   C          F         C
saiki kowe ngejak balen aku..
     C          F     G
ra mikir piye tatune atiku..
  C     C7           F
salah dalan.. nuruti angen angenmu
       C           G      C
aku pancen dudu' pilihan atimu..

(Chorus)
            G
neng ngendi perasaanmu..
       C
naliko ninggalne aku
F            G            C
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  F     G             Em         Am
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    F                  G     C
wes tak busek jenengmu seko atiku..

(Int.) 
C G C
C F G
Em Am Dm G C G

   C          F         C
saiki kowe ngejak balen aku..
     C          F     G
ra mikir piye tatune atiku..
  C     C7           F
salah dalan.. nuruti angen angenmu
       C           G      C
aku pancen dudu' pilihan atimu..

(Chorus)
            G
neng ngendi perasaanmu..
       C
naliko ninggalne aku
F            G            C
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  F     G             Em         Am
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    F                  G     C
wes tak busek jenengmu seko atiku..

            G
neng ngendi perasaanmu..
       C
naliko ninggalne aku
F            G            C
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  F     G             Em         Am
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    F                  G     C
wes tak busek jenengmu seko atiku..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We)
                  Neng ngendi perasaanmu
Naliko ninggalne aku
Kowe nyawang aku sik apik apike asu
Dunyo muter..., Gusti maringi dalanku
Wes tak busek jenengmu soko atiku

Song 1
Tak kiro we ra eling karo aku
Sing biyen tau manggon neng atimu
Pirang tahun kowe ninggalne aku
Ora eling karo janji lan sumpahmu

Song 2
Saiki kowe ngejak balen aku
Ra mikir piye tatune atiku
Salah dalan nuruti angen angenmu
Aku pancen DUDU' Pilihan ATIMU

Reff
Neng ngendi perasaanmu
Naliko ninggalne aku
Kowe nyawang aku sik apik apike asu
Dunyo muter..., Gusti maringi dalanku
Wes tak busek jenengmu soko atiku

Song 2
Saiki kowe ngejak balen aku
Ra mikir piye tatune atiku
Salah dalan nuruti angen angenmu
Aku pancen DUDU' Pilihan ATIMU

**
Neng ngendi perasaanmu
Naliko ninggalne aku
Kowe nyawang aku sik apik apike asu
Dunyo muter..., Gusti maringi dalanku
Wes tak busek jenengmu soko atiku

Back to **                
Tab not available
 Buy song Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We) on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z