Ora Masalah

by Nella Kharisma

867

(Intro) 
G D Em Bm
C G D  G D

G           D         Em   Bm
kowe pernah ono ning atiku..
C         D               G
janji ora bakal ninggalke aku
  Am         D
saiki kowe lungo
G     D/F#    Em
blenjani janjimu
    Am                      D
ninggalke loro ning njero dodo
      G     D
ora masalah..

G              D
lambemu sing lamis
        Em      Bm
nggawe atiku keiris
     C         D
ra bakal aku nangis
        G
mergo kuwi wes di garis
      Am        D
tresnomu koyo telo
 G    D/F#      Em
anane mung nyereti
   Am
isone nggawe loro
       D
lorone ning njero ati..

(Chorus)
 Em
urip rasah spaneng
         Bm
ra ono kowe aku ayem
 C
urip rasah spaneng
         G        D
ra ono kowe aku seneng
    Em
tresnomu wes luntur
        Bm
aku tak trimo mundur
     C           D      G   D
ketimbang nggawe atiku ajur..

(Interlude) 
G D Em Bm C G D
G D Em Bm C G D  G

G              D
lambemu sing lamis
        Em      Bm
nggawe atiku keiris
     C         D
ra bakal aku nangis
        G
mergo kuwi wes di garis
      Am        D
tresnomu koyo telo
 G    D/F#      Em
anane mung nyereti
   Am
isone nggawe loro
       D
lorone ning njero ati..

(Chorus)
 Em
urip rasah spaneng
         Bm
ra ono kowe aku ayem
 C
urip rasah spaneng
         G        D
ra ono kowe aku seneng
    Em
tresnomu wes luntur
        Bm
aku tak trimo mundur
     C           D      G
ketimbang nggawe atiku ajur..
     
 Em
urip rasah spaneng
         Bm
ra ono kowe aku ayem
 C
urip rasah spaneng
         G        D
ra ono kowe aku seneng
Em                   Bm
ora masalah, sabarku turah turah
     C           D       G
ketimbang nggawe atiku bubrah..
     C           D       G
ketimbang nggawe uripku susah..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Ora Masalah
                  kowe pernah ono ning atiku
janji ora bakal ninggalke aku
saiki kowe lungo mblenjani janjimu
ninggalne loro ning njero dodo, ora masalah

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
ora masalah, sabarku turah-turah
ketimbang nggawe atiku bubrah
ketimbang nggawe uripku susah                
Tab not available
 Buy song Ora Masalah on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z