Nyimpen Roso

by Nella Kharisma

656

Capo di fret 2

(Intro) 
C F Dm G
C F Dm G

    C       Em        Am
Sak tenane ati iki nduwe roso
     Dm        F
Neng sliramu senadyan mung
  G
kesimpen ono batinku
C            Em          Am
Wes suwe tresno iki neng atiku
  Dm        F               G
Soyo jeru batin iki nyonggo roso
                  C
Yo mung kanggo sliramu

C                     G
 Ra biso ilang nganti selawase
     Am              F
Roso tresnoku marang sliramu
      C              Dm
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
 G
Ora bakal luntur nganti tekan pati

  C                G
Jujur wae aku wedi kelangan
    Am                F
Senadyan tresno iki durung kesampaian
     C              Dm
Neng sliramu sing dadi pepujanku
  G
Emboh nganti kapan nggonku mendem perasaan..

  F         C
Rungokno sworoku
  Dm            G
Rasakno neng atimu
    F             C
Senadyan mung sedelo
  Dm         G
Tulung rungokno..

      C      F         Em
Tak laraske.. tembang iki..
  F                 G
Wujud tresnaku sing kependem jeru
     C    F        Em
Mugo wae.. tembang iki
    F      C
Nggugah atimu
        G                 C
ngertio yen aku tresno sliramu..

(Interlude) 
C G Am F C Dm G
C G Am F C Dm G

    C       Em        Am
Sak tenane ati iki nduwe roso
     Dm        F
Neng sliramu senadyan mung
  G
kesimpen ono batinku
C            Em          Am
Wes suwe tresno iki neng atiku
  Dm        F               G
Soyo jeru batin iki nyonggo roso
                  C
Yo mung kanggo sliramu

C                     G
 Ra biso ilang nganti selawase
     Am              F
Roso tresnoku marang sliramu
      C              Dm
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
 G
Ora bakal luntur nganti tekan pati

  C                G
Jujur wae aku wedi kelangan
    Am                F
Senadyan tresno iki durung kesampaian
     C              Dm
Neng sliramu sing dadi pepujanku
  G
Emboh nganti kapan nggonku mendem perasaan..

  F         C
Rungokno sworoku
  Dm            G
Rasakno neng atimu
    F             C
Senadyan mung sedelo
  Dm         G
Tulung rungokno..

      C      F         Em
Tak laraske.. tembang iki..
  F                 G
Wujud tresnaku sing kependem jeru
     C    F        Em
Mugo wae.. tembang iki
    F      C
Nggugah atimu
        G                 C
ngertio yen aku tresno sliramu..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Nyimpen Roso
                  Sak tenane ati iki nduwe roso
Neng sliramu senadyan mung kesimpen ono batinku
Wes suwe tresno iki neng atiku
Soyo jeru batin iki nyonggo roso
Yo mung kanggo sliramu

Ra biso ilang nganti selawase
Roso tresnoku marang sliramu
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
Ora bakal luntur nganti tekan pati

Jujur wae aku wedi kelangan
Senadyan tresno iki durung kesampaian
Neng sliramu sing dadi pepujanku
Emboh nganti kapan nggonku mendem perasaan

Rungokno sworoku
Rasakno neng atimu
Senadyan mung sedelo
Tulung rungokno

Tak laraske tembang iki
Wujud tresnaku sing kependem jeru
Mugo wae tembang iki
Nggugah atimu ngertio yen aku tresno sliramu


Sak tenane ati iki nduwe roso
Neng sliramu senadyan mung kesimpen ono batinku
Wes suwe tresno iki neng atiku
Soyo jeru batin iki nyonggo roso,,,
Yo mung kanggo sliramu,,,

Ra biso ilang nganti selawase
Roso tresnoku marang sliramu,,,
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
Ora bakal luntur nganti tekan pati

Jujur wae aku wedi kelangan
Senadyan tresno iki durung kesampaian
Neng sliramu sing dadi pepujanku
Emboh nganti kapan nggonku mendem perasaan

Rungokno sworoku
Rasakno neng atimu
Senadyan mung sedelo
Tulung rungokno

Tak laraske tembang iki
Wujud tresnaku sing kependem jeru
Mugo wae tembang iki
Nggugah atimu ngertio yen aku tresno sliramu                
Tab not available
 Buy song Nyimpen Roso on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z