Bidadari Kesleo (Hip Hop Dangdut Rap X)

by Nella Kharisma

938

(Intro) 
G Em C D

    G          Em
Untumu.. ono kawate
       C             D
Ono lomboke, ono kangkunge
       G                Em
Yen mrenges.. ketok aslimu
        C               D
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu

(Reff)
      G
Bidadari keseleo
   G
mekso-mekso banget
          Em
nganggo kawat abang ijo
  Em
Pupure medok mirok
      C
katon kandel separo
  C
Dowo untune koyo sungai
D
bengawan solo, solo
      G
Bidadari kesleo
    G
ngempet ngempet banget
       Em
dadi pengen nduwe bojo
 Em
Opo mungkin samar
        C
yen ora keduman jodoh
    C
Lan opo mungkin amung arep
D
pengen mlekoto, koto

       G              Em
Sing tenang.. ben iso mikir
          C              D
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
        G               Em
Sing penting.. lurus mlakumu
           C                  D
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..

(Rapp)
 G
aku ra peduli,
  G
senajan elek rupaku
Em
akeh uwong ngomong
Em
untuku rodo metu
C
ora bakal tak gubris
C                  D
jare mbokku aku manis
                  D
yen jarene bapak aku iki rodo mbois

G
timbangane nyacat
G                Em
opo wis ayu rupamu

untuku tak kawat
Em
ra jaluk duit embokmu
C
sing penting ra bejat
C
koyo kelakuanmu
D
 wis kono ndang minggat
D
senep ku ndelok rupamu

    G          Em
Untumu.. ono kawate
       C             D
Ono lomboke, ono kangkunge
       G                Em
Yen mrenges.. ketok aslimu
        C               D
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu

(Reff)
      G
Bidadari keseleo
   G
mekso-mekso banget
          Em
nganggo kawat abang ijo
  Em
Pupure medok mirok
      C
katon kandel separo
  C
Dowo untune koyo sungai
D
bengawan solo, solo
      G
Bidadari kesleo
    G
ngempet ngempet banget
       Em
dadi pengen nduwe bojo
 Em
Opo mungkin samar
        C
yen ora keduman jodoh
    C
Lan opo mungkin amung arep
D
pengen mlekoto, koto

       G              Em
Sing tenang.. ben iso mikir
          C              D
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
        G               Em
Sing penting.. lurus mlakumu
           C                  D
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..

(Rapp)
 G
aku ra peduli,
  G
senajan elek rupaku
Em
akeh uwong ngomong
Em
untuku rodo metu
C
ora bakal tak gubris
C                  D
jare mbokku aku manis
                  D
yen jarene bapak aku iki rodo mbois

G
timbangane nyacat
G                Em
opo wis ayu rupamu

untuku tak kawat
Em
ra jaluk duit embokmu
C
 sing penting ra bejat
C
koyo kelakuanmu
D
 wis kono ndang minggat
D
senep ku ndelok rupamu

    G          Em
Untumu.. ono kawate
       C             D
Ono lomboke, ono kangkunge
       G                Em
Yen mrenges.. ketok aslimu
        C               D
Ketok wagumu.. ketok mrongosmu

(Reff)
      G
Bidadari keseleo
   G
mekso-mekso banget
          Em
nganggo kawat abang ijo
  Em
Pupure medok mirok
      C
katon kandel separo
  C
Dowo untune koyo sungai
D
bengawan solo, solo
      G
Bidadari kesleo
    G
ngempet ngempet banget
       Em
dadi pengen nduwe bojo
 Em
Opo mungkin samar
        C
yen ora keduman jodoh
    C
Lan opo mungkin amung arep
D
pengen mlekoto, koto

       G              Em
Sing tenang.. ben iso mikir
          C              D
Ra usah sumelang.. ojo kuwatir..
        G               Em
Sing penting.. lurus mlakumu
           C                  D      G
Ngganteng atimu.. Ngganteng sifatmu..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Bidadari Kesleo (Hip Hop Dangdut Rap X)
                  Untumu ono kawate,
Ono lomboke,
Ono kangkunge
Yen mrenges
Ketok aslimu
Ketok wagumu
Ketok mrongosmu

Bidadari Kesleo
Mekso–mekso banget nganggo kawat abang ijo
Pupure Medok katon kandel separo
Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo
Bidadari Kesleo
Ngempet–ngempet banget dadi pengen duwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekotho kotho

Sing tenan
Ben iso mikir
Rausah sumelang ojo kuatir
Sing penting
Lurus mlakumu
Ngganteng atimu
Ngganteng sifat mu

Aku ra peduli senadyan elek rupaku
Akeh uwong ngomong untuku rodo metu
Ora bakal tak gubris jare aku mbokku manis
Jare bapakku iki rodo mbois
Timbangane nyacat opo wes ayu rupamu
Untuku tak kawat ra njaluk duit mbokmu
Penting ra bejat koyo kelakuanmu
Wes kono gek ndang minggat senep ku ndelok rupamu

Untumu ono kawate,
Ono lomboke,
Ono kangkunge
Yen mrenges
Ketok aslimu
Ketok wagumu
Ketok mrongosmu

Bidadari Kesleo
Mekso–mekso banget nganggo kawat abang ijo
Pupure Medok katon kandel separo
Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo
Bidadari Kesleo
Ngempet–ngempet banget dadi pengen duwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
Lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekotho kotho                
Tab not available
 Buy song Bidadari Kesleo (Hip Hop Dangdut Rap X) on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z