Banyu Moto feat. Dory Harsa

by Nella Kharisma feat Dory Harsa

805

Capo di fret 2

Intro : 
C F Bb G

C         F  Fm    C
 tembang iki.. tak gawe..
            Dm
mung kanggo kowe..
            G
sing paling tak tenani
         C   Fm
nganti saiki..

C                 F
 tumetese banyu moto iki..
          Dm
sing dadi seksi..
              G
sumpah lan janji..
          C
sehidup semati..

Reff :
C7         C             F
 sampai kapan kan kau buktikan..
         G                     C
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
C7        C              F
sampai mati kan ku pastikan..
   Em       Dm                 G
mergo mung kowe.. sing tak tresnani..
         C
tekaning mati..

C
 cahyo lintang ing wengi..
F             G
 gawe ayeme ati..
            F
tambah ndedowo roso
                  G
kangen mring sliramu..
        C
tres..naku..

Musik : F
Dm G  D/F# Em A
Dm G C

Piano : 
Fm

C                 F
 tumetese banyu moto iki..
          Dm
sing dadi seksi..
              G
sumpah lan janji..
          C
sehidup semati..

Reff :
C7         C              F
 sampai kapan kan kau buktikan..
         G                     C
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
C7        C            F
 sampai mati kan ku pastikan..
           Dm                  G
mergo mung kowe.. sing tak tresnani..
         C
tekaning mati..

C7        C               F
 sampai kapan kan kau buktikan..
         G                     C
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
    C7         C             F
hoo.. sampai mati kan ku pastikan..
           Dm                  G
mergo mung kowe.. sing tak tresnani..
         C
tekaning mati..

C
 cahyo lintang ing wengi..
F             G
 gawe ayeme ati..
            F
tambah ndedowo roso
                  G
kangen mring sliramu..
        C
tres..naku..

Outro : 
C
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Banyu Moto feat. Dory Harsa
                  Tembang iki tak gawe

mung kanggo kowe
sing paling tak tenani
nganti saiki

tumetese banyu moto iki
sing dadi saksi
sumpah lan janji
sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
sumpah lan janji sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku                
Tab not available
 Buy song Banyu Moto feat. Dory Harsa on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z