Ari Sia Saha

by Doel Sumbang

223

Capo: 7th fret

[Intro]
Dm G C E Am
Dm E
 
Am        Dm
hey ari sia saha
E                 Am
beuh bisa gunta ganti rupa
F                 Dm
beuh bisa gunta ganti warna
E                       Am Dm E
ngawilah rasa ngabagi cinta..
Am        Dm
hey ari sia saha
E             Am
hirupsi ganu ilang rasa
F                 Dm
sok ngobral janji jeung jalirna
E               Am  A
bohong kaditu kadieu..
 
[Reff]
       Dm                          G
ulah kajongjona ngabohong jeung ngabohong
         C            E               Am
bisi lengkah matak ti tajong jeung ti tajong
         Dm                   E
melak ka gorengan moal jadi hade
               E
sabab kaduhung datangnya nangke
Am          Dm             E
ah aku terjebak..dalam dilema
   Am
terbagi rasa..
  Am           Dm              E
ohuwoo aku terjebak..dalam dilema
   Am
terbagi dua..
Am          Dm            E
ah aku terjebak..dalam dilema
   Am
terbagi rasa..
  Am           Dm             E
ohuoo aku terjebak..dalam dilema
  Am        Am
kabina bina..
 
[Musik]
Dm G C E Am
Dm E
 
Ulang dari awal 1x
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Ari Sia Saha
                  Hey ari sia saha
Beuh bisa gunta ganti rupa
Beuh bisa gunta ganti warna
Ngawilah rasa ngabagi cinta

Hey ari sia saha
Hirup siga nu hilang rasa
Sok ngobral janji jeung jalirna
Bohong kaditu kadieu

Ulah kajongjonan ngabohong jeung ngabohong
Bisi lengkah matak ti tajong jeung ti tajong
Melak ka gorengan moal jadi hade
Sabab kaduhung datangna engke

Ah aku terjebak dalam dilema
Terbagi rasa Ohhh huwooo
Aku terjebak dalam dilema
Terbagi dua

Ah aku terjebak dalam dilema
Terbagi rasa Ohh huwooo
Aku terjebak dalam dilema
Kabina bina

Hey ari sia saha
Hirup siga nu hilang rasa
Sok ngobral janji jeung jalirna
Bohong kaditu kadieu

Ulah kajongjonan ngabohong jeung ngabohong
Bisi lengkah matak ti tajong jeung ti tajong
Melak ka gorengan moal jadi hade
Sabab kaduhung datangna engke

Ah aku terjebak dalam dilema
Terbagi rasa Ohhh huwooo
Aku terjebak dalam dilema
Terbagi dua

Ah aku terjebak dalam dilema
Terbagi rasa Ohh huwooo,,,
Aku terjebak dalam dilema
Kabina bina                
Tab not available
 Buy song Ari Sia Saha on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z