Mawar Bodas

by Doel Sumbang

375

Intro : 
Am F Dm Am
E F E Am
F E Am
 
                Am
mapai jalan satapak
                     F
ngajugjug ka hiji lembur
                Dm
henteu karasa capena
       Bb        Am
sabab aya nu diteang..
 
                      Am
hujan angin dor dar gelap
                    F
taya tempat keur ngiuhan..
                Dm
sanajan awak rancucud
        Bb          Am
teu paduli kajeun teuing..
 
            E
nu penting mah asal nepi
           Am
ka tempat anu dituju..
         E
rek ngalongok mawar bodas
         Am
nu moal lila ka ala
 
      Dm
sugan tea..moal gagal
        Am
kembang geus aya nu boga
          F
balik ge asa hoream..
         Am
leumpang ge jiga ngalayang..
 
Reff:
         F
teu kasawang… (teu kasawang )
       Am
ti anggalna…. ( ti anggalna )
         F
teu ka pikir…( teu ka pikir )
    Am
ti tadina.. (tadina)
 
       Dm
lamun tea bakal gagal
        Am
hoream teu sudi teuing
     F
mikiran pipanyakiteun..
   Am
mikiran pipanyakiteun..
 
Musik : 
E  F E
Dm F Am
Am E F E
F E Am
F E Am
 
                Am
mapai jalan satapak
                     F
ngajugjug ka hiji lembur
                Dm
henteu karasa capena
       Bb        Am
sabab aya nu diteang..
 
                      Am
hujan angin dor dar gelap
                    F
taya tempat keur ngiuhan..
                Dm
sanajan awak rancucud
        Bb          Am
teu paduli kajeun teuing..
 
            E
nu penting mah asal nepi
           Am
ka tempat anu dituju..
         E
rek ngalongok mawar bodas
         Am
nu moal lila ka ala
 
      Dm
sugan tea..moal gagal
        Am
kembang geus aya nu boga
          F
balik ge asa hoream..
         Am
leumpang ge jiga ngalayang..
 
Reff:
         F
teu kasawang… (teu kasawang )
       Am
ti anggalna…. ( ti anggalna )
         F
teu ka pikir…( teu ka pikir )
    Am
ti tadina.. (tadina)
 
       Dm
lamun tea bakal gagal
        Am
hoream teu sudi teuing
     F
mikiran pipanyakiteun..
   Am
mikiran pipanyakiteun..
 
Musik : 
E  F E
Dm F Am
Am E F E
F E Am
F E Am
 
Reff end:
         F
teu kasawang… (teu kasawang )
       Am
ti anggalna…. ( ti anggalna )
         F
teu ka pikir…( teu ka pikir )
    Am
ti tadina.. (tadina)
 
       Dm
lamun tea bakal gagal
        Am
hoream teu sudi teuing
     F
mikiran pipanyakiteun..
   Am
mikiran pipanyakiteun..
 
Outro : 
Am F E Am
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Mawar Bodas
                  Mapay jalan satapak
Ngajugjug ka hiji lembur
Henteu karasa capena
Sabab aya nu diteang

Hujan angin dor dar gelap
Hunteu aya keur ngiuhan
Sanajan awak rancucut
Teu paduli kajeun teuing

Nu penting mah asal nepi
Ka tempat anu di tuju
Rek ngalongok mawar bodas
Nu moal lila ka ala

Sugan tea moal gagal
Kembang geus aya nu boga
Balik teh asa hoream 
leumpang ge asa ngalayang

Teu kasawang ti anggalna
Teu kapikir ti tadina
Lamun bakal nyeri hate
Hoream teu sudi teuing
Mikiran pipanyakiteun
Mikiran pipanyakiteun                
Tab not available
 Buy song Mawar Bodas on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z