Runtah

by Doel Sumbang

297

Capo: 3rd fret

[Intro]
Am E E Am
Am E E Am
 
[Verse 1]
Am
panonna alus, irung alus, biwir alus
Am
ditempo ti hareup ti gigir mani mulus
Am        Dm
ngan hanjakal pisan
              Am
kalakuan siga setan
            Dm
gunta-ganti jalu
E                     Am
teu sirikna unggal minggu
 
[Verse 2]
Am
naha kunaun nu geulis loba nu bangor?
Am
naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
Am      Dm
sigana mah ngarasa
               Am
asa aing hade rupa, jang oman
       Dm
bisa payu ka sasaha
E                   Am
tungtungna jadi cilaka
 
[Chorus]
  E
kulit kelir konéng cangkang cau
    Am
huntuna bodas tipung tarigu
  E
biwir beureum-beureum jawer hayam
               Am
panon coklat kopi susu
 
     E
ngan naha atuh beut dimumurah
   Am
gebleg hirup daék jadi runtah
         E
ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
                   Am
komo jeung poho dibaju
 
[Interlude]
Am E E Am
Am E E Am
 
[Verse 2]
Am
naha kunaun nu geulis loba nu bangor?
Am
naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
Am      Dm
sigana mah ngarasa
               Am
asa aing hade rupa, jang oman
       Dm
bisa payu ka sasaha
E                   Am
tungtungna jadi cilaka
 
[Chorus]
  E
kulit kelir konéng cangkang cau
    Am
huntuna bodas tipung tarigu
  E
biwir beureum-beureum jawer hayam
               Am
panon coklat kopi susu
 
     E
ngan naha atuh beut dimumurah
   Am
gebleg hirup daék jadi runtah
         E
ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
                   Am
komo jeung poho dibaju
 
[Outro]
Am E E Am
Am E E Am
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Runtah
                  Panonna alus, irung alus, biwir alus 
Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus 
Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan 
Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu 

Naha kunaun nu geulis loba nu bangor? 
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis? 
Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa, Jang Oman 
Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka 

Kulit kelir konéng cangkang cau 
Huntuna bodas tipung tarigu 
Biwir beureum-beureum jawér hayam 
Panon coklat kopi susu

Ngan naha atuh beut dimumurah? 
Géblég hirup daék jadi runtah 
Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu 
Komo jeung poho dibaju 

Panonna alus, irung alus, biwir alus 
Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus 
Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan 
Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu 

Naha kunaun nu geulis loba nu bangor? 
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis? 
Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa meureun, Jang Oman 
Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka                 
Tab not available
 Buy song Runtah on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z