Sarangan Nglarung Rasa

by Arya Galih

735

Capo fret 2

Intro :      
Am             F
ha a a.. o o o.. ha a..
      G      Am
ha a a.. ha a aa..
F Dm E E Am

   Am
ademe lereng lawu iseh podo..
  F                     Am
nanging tresnamu uwis bedo..
    F              C
ora koyo.. dek semono..
       E
naliko iseh kebak ing dodo..

    Am
cemoro mangklung ono pinggir talogo..
    F                      Am
tak tagih janjimu nanging koe ora kroso..
     Dm                    C
mung iso mendem ono ing njero dodo..
        E                      Am
netraku nangis koyo nangis ludiro..

Int. 
F              Am
he eeee.. eo oooo..
F           E
ha..a.. o ooo oo.. ooo oo..

Reff :
          Am                    Dm
ombak ing banyu.. ngelengke aku karo sliramu..
        G                     C
seng mbiyen.. dadi papan purunging rasaku..
      Dm                   Am
pundakku.. biyen seng dadi tadah tangismu..
      E
saiki atiku mbok remuk dadi sewu..

           Am                Dm
tak larung rasaku ono telogo sarangan..
       G                       C
pengen ngilangke roso ati seng kelaran..
         Dm                   Am
ombak tlogo dadi crito netes eluh soko moto..
        E                        F    E   Am
wus tak larung roso loro kari nrimo.. aku lilo..

F         G      C      G/B    Am
 lereng a..rgo.. lawu.. kang endah..

Musik :
Dm G F E Am

    Am
cemoro mangklung ono pinggir talogo..
    F                       Am
tak tagih janjimu nanging koe ora kroso..
     Dm                    C
mung iso mendem ono ing njero dodo..
        E                      Am
netraku nangis koyo nangis ludiro..

Int. 
F             Am
he eeee.. o oooo..
F           E
ha..a.. o ooo oo.. oooo oo..

Reff :
          Am                    Dm
ombak ing banyu.. ngelengke aku karo sliramu..
        G                     C
seng mbiyen.. dadi papan purunging rasaku..
      Dm                   Am
pundakku.. biyen seng dadi tadah tangismu..
      E
saiki atiku mbok remuk dadi sewu..

           Am                Dm
tak larung rasaku ono telogo sarangan..
       G                       C
pengen ngilangke roso ati seng kelaran..
         Dm                   Am
ombak tlogo dadi crito netes eluh soko moto..
        E                        F    E   Am
wus tak larung roso loro kari nrimo.. aku lilo..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Sarangan Nglarung Rasa
                  Ha a a o o o ha a 
Ha a a ha a aa

Ademe lereng lawu iseh podo 
Nanging tresnamu uwis bedo 
Ora koyo dek semono 
Naliko iseh kebak ing dodo

Cemoro mangklung ono pinggir talogo 
Tak tagih janjimu nanging koe ora kroso 
Mung iso mendem ono ing njero dodo 
Netraku nangis koyo nangis ludiro

He eeee eo oooo 
Ha..a o ooo oo ooo oo

Reff: 
Ombak ing banyu ngelengke aku karo sliramu 
Seng mbiyen dadi papan purunging rasaku 
Pundakku biyen seng dadi tadah tangismu 
Saiki atiku mbok remuk dadi sewu

Tak larung rasaku ono telogo sarangan 
Pengen ngilangke roso ati seng kelaran 
Ombak tlogo dadi crito netes eluh soko moto 
Wus tak larung roso loro kari nrimo aku lilo

Lereng argo lawu kang endah

Cemoro mangklung ono pinggir talogo 
Tak tagih janjimu nanging koe ora kroso 
Mung iso mendem ono ing njero dodo 
Netraku nangis koyo nangis ludiro

He eeee o oooo 
Ha..a o ooo oo oooo oo

Reff: 
Ombak ing banyu ngelengke aku karo sliramu 
Seng mbiyen dadi papan purunging rasaku 
Pundakku biyen seng dadi tadah tangismu 
Saiki atiku mbok remuk dadi sewu

Tak larung rasaku ono telogo sarangan 
Pengen ngilangke roso ati seng kelaran 
Ombak tlogo dadi crito netes eluh soko moto 
Wus tak larung roso loro kari nrimo aku lilo..                
Tab not available
 Buy song Sarangan Nglarung Rasa on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z