Magetan Sewu Kenangan

by Arya Galih

601

Intro : 
Am Dm G C
Dm Am E Am E

  Am                           Dm
magetan kuto sing nyimpen sewu kenangan..
    G                   C
ora lali soyo suwe soyo kelingan..
       Dm
mbiyen tanganmu tak gandeng..
Am
mlaku bebarengan..
             E
nanging sing tak sayang saiki wes ilang...

Int. 
Dm E Am

     Am                  Dm
alun-alun iki dadi saksi tresnoku..
  G                         C
kowe janji ora bakal ninggalke aku..
          Dm   
nanging kowe blenjani..
Am
sing dadi ucapmu..
     E                 Am
kowe lungo.. ora pamit aku..

Dm           Am
ho..ho..ho.. sayangku..
     E               F Em Dm E
kowe tego.. karo aku..

Reff :
     Am
sineksen lintang rembulan..
   Dm
gonku nangis kelaran..
     F
dudu mripatku sing nangis..
        E
nanging batinku keiris..

        Dm
ringin iki dadi seksi..
   Am
gonku ngenteni..
         E                  Am
yen kowe eling mugo enggalo bali..

Musik : 
Dm Am E
F E Am E

  Am                        Dm
magetan kuto sing nyimpen sewu kenangan..
    G                   C
ora lali soyo suwe soyo kelingan..
       Dm
mbiyen tanganmu tak gandeng..
Am
mlaku bebarengan..
        E
nanging sing tak sayang saiki wes ilang...

Int. 
F E Am

     Am                  Dm
alun-alun iki dadi saksi tresnoku..
  G                         C
kowe janji ora bakal ninggalke aku..
          Dm   
nanging kowe blenjani..
Am
sing dadi ucapmu..
     E                 Am
kowe lungo.. ora pamit aku..

Dm           Am
ho..ho..ho.. sayangku..
     E
kowe tego.. karo aku..

Reff :
     Am
sineksen lintang rembulan..
   Dm
gonku nangis kelaran..
     F
dudu mripatku sing nangis..
        E
nanging batinku keiris..

        Dm
ringin iki dadi seksi..
   Am
gonku ngenteni..
         E
yen kowe eling mugo enggalo bali..

     Am
sineksen lintang rembulan..
   Dm
gonku nangis kelaran..
     F
dudu mripatku sing nangis..
        E
nanging batinku keiris..

        Dm
ringin iki dadi seksi..
      Am
gonku ngenteni..
         E                  Am
yen kowe eling mugo enggalo bali..
         E                  Am
yen kowe eling mugo enggalo bali.
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Magetan Sewu Kenangan
                  Magetan sing nyimpen sewu kenangan
Ora lali soyo suwe soyo kelingan
Mbiyen tanganmu tak gandeng
Mlaku bebarengan, nanging sing tak sayang saiki wes ilang

Alun alun iki dadi saksi tresnaku
Kowe janji ora bakal ninggalke aku
Nanging kowe mblenjani sing dadi ucapmu
Kowe lunga ora pamit aku

Oohh.. Sayangku
Kowe tega karo aku

Sineksen lintang rembulan
Nggonku nangis kelaran
Dudu mripatku sing nangis nanging batinku keiris
Ringin iki dadi saksi nggonku ngenteni
Yen kowe eling muga enggalo bali                
Tab not available
 Buy song Magetan Sewu Kenangan on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z