Nomerku Ora Ganti

by Arya Galih

486

Intro : 
Am Dm G C
Fm C Am D G

  C               Em
loro.. atiku mbok gawe loro..
F        G
 lambeku mesem
          C
nanging loro seng tak pendem
Dm      G           C        Am
 ra ono seng ngerti aku loro ati
     Dm         G          C
loro ati.. seng angel ditambani..

Int. 
Dm G C Am D G

Reff:
     Am
susahmu karo aku
      Dm
senengmu karo wong liyo
          G
njur perjuanganku..
             C  E
mbok anggep opo..

      Am
yen susah kowe teko
      Dm
yen seneng kowe lungo
       G             C
maturnuwun.. gawe atiku loro..

       F        G
 yen kowe loro ati..
         C           Am
 nganti eluhmu netes neng pipi
    Dm         G         C
 elingo.. nomerku ora ganti..

Musik : 
G# D# G# D#
D# Fm Gm
Fm Gm G# G

  C               Em
loro.. atiku mbok gawe loro..
F        G
 lambeku mesem
          C
nanging loro seng tak pendem
Dm      G           C        Am
 ra ono seng ngerti aku loro ati
     Dm         G          C   Fm G
loro ati.. seng angel ditambani..

Reff:
     Am
susahmu karo aku
         Dm
senengmu karo wong liyo
          G
njur perjuanganku..
             C  E
mbok anggep opo..

      Am
yen susah kowe teko
      Dm
yen seneng kowe lungo
       G                C
maturnuwun.. gawe atiku loro..

      F        G
yen kowe loro ati..
        C           Am
nganti eluhmu netes neng pipi
   Dm         G         C
elingo.. nomerku ora ganti..
  Dm        G
elingo.. oooo..
   F        G        C
elingo nomerku.. ora ganti.
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Nomerku Ora Ganti
                  Lara atiku mbok gawe lara
Lambeku mesem
Nanging lara seng tak pendem
Ra ono seng ngerti aku lara ati
Lara ati seng angel ditambani

Reff:
Susahmu karo aku
Senengmu karo wong liyo
Njur perjuanganku
Mbok anggep opo

Yen susah kowe teko
Yen seneng kowe lungo
Maturnuwun gawe atiku lara

Yen kowe lara ati
Nganti eluhmu netes neng pipi
Elingo nomerku ora ganti

Lara atiku mbok gawe lara
Lambeku mesem
Nanging lara seng tak pendem
Ra ono seng ngerti aku lara ati
Lara ati seng angel ditambani

Reff:
Susahmu karo aku
Senengmu karo wong liyo
Njur perjuanganku
Mbok anggep opo

Yen susah kowe teko
Yen seneng kowe lungo
Maturnuwun gawe atiku lara

Yen kowe lara ati
Nganti eluhmu netes neng pipi
Elingo nomerku ora ganti
Elingo
Elingo nomerku ora ganti..                
Tab not available
 Buy song Nomerku Ora Ganti on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z