Anteb Ing Roso (Anteping Rasa)

by Arya Galih

322

Intro : 
Am Em F G Am

  Am                      Em
padhanging purnomo, ing wengi iki     
  F        G            C     G/B
rikolo mbulan sumunar ndadari
  Am              Em
agawe lingseming ati kang nandang bronto
          F           G         C    G/B
dadyo ndodro roso ing sajroning ati...

 Am          Em
ora keno.. dilalekke..
   F       G            C     G/B
yekti mung kowe jantung atiku
  Am               Em
amung kowe kembang ing sakjroning ati
           F         G         Am    E
papan nyuntak roso tresno kang yekti..

Reff :
Am 
iki roso opo..
        E                  Am
ning pikirku mung kelingan kowe
 Dm          Am
opo iki seng jenenge tresno
         E                Am   E
saben wanci mung kelingan kowe..

   Am
tambaning tresnaku..
 Am    A        Dm
amung kowe wong ayu..
G        Am 
ing ati asansoyo ndodro  
       E
kusumaning tyas
              Am
aku tresno sliramu..

#)
   E               Am
panyuwunku tetep jaganen tresnamu
     Dm                 Am
ra biso aku kelangan sliramu..
  E                     Am
minongko prasetyo tak anteb pe rasaku
       E                        Am
tano liyo mung kanggo kowe wong ayu..

Musik : 
Am E G E Am
A Dm C B E Am Bm E

Reff :
Am 
iki roso opo..
        E                  Am
ning pikirku mung kelingan kowe
 Dm          Am
opo iki seng jenenge tresno
         E                Am   E
saben wanci mung kelingan kowe..

   Am
tambaning tresnaku..
 Am    A        Dm
amung kowe wong ayu..
G        Am 
ing ati asansoyo ndodro  
       E
kusumaning tyas
              Am
aku tresno sliramu..

#)
   E               Am
panyuwunku tetep jaganen tresnamu
     Dm                 Am
ra biso aku kelangan sliramu..
  E                     Am
minongko prasetyo tak anteb pe rasaku
       E                        Am
tano liyo mung kanggo kowe wong ayu..

Outro : 
Am
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Anteb Ing Roso (Anteping Rasa)
                  Padhanging purnomo, ing wengi iki
Rikolo mbulan sumunar ndadari
Agawe lingseming ati kang nandang bronto
Dadyo ndodro roso ing sajroning ati…

Ora keno.. dilalekke..
Yekti mung kowe jantung atiku
Amung kowe kembang ing sakjroning ati
Papan nyuntak roso tresno kang yekti..

Iki roso opo..
Ning pikirku mung kelingan kowe
Opo iki seng jenenge tresno
Saben wanci mung kelingan kowe..

Tambaning tresnaku..
Amung kowe wong ayu..
Ing ati asansoyo ndodro
Kusumaning tyas
Aku tresno sliramu..

Panyuwunku tetep jaganen tresnamu
Ra biso aku kelangan sliramu..
Minongko prasetyo tak anteb pe rasaku
Raono liyo mung kanggo kowe wong ayu..

Iki roso opo..
Ning pikirku mung kelingan kowe
Opo iki seng jenenge tresno
Saben wanci mung kelingan kowe..

Tambaning tresnaku..
Amung kowe wong ayu..
Ing ati asansoyo ndodro
Kusumaning tyas
Aku tresno sliramu..

Panyuwunku tetep jaganen tresnamu
Ra biso aku kelangan sliramu..
Minongko prasetyo tak anteb pe rasaku
Raono liyo mung kanggo kowe wong ayu..                
Tab not available
 Buy song Anteb Ing Roso (Anteping Rasa) on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z