Pamit Rabi (Xaluna Cover)

by Woro Widowati

553

Capo di fret 2

Intro : 
C F G C G/B
Am Dm F G

C                    F
sak tenane aku.. ora ikhlas
G                        C    -G/B
ngeculke tresnamu, ilang bablas
Am                       Dm
gawe loro seng mungkin, ora bakal mari
G                C    G
atimu ajur.. aku reti..

C                     F
kabeh iki ora.. tak karep..ke
G                         C    G/B
nanging Gusti nduduhke takdire
Am                       Dm
crito tresno cukup tekan semene kangmas
       G                   C
njaluk tulung, lilakno lan ikhlas..

F                 Fm
 mergo wong tuaku.. ora paring restu
C      G/B     Am  F         G
kanggo aku lan koe.. aku iso piye..

Reff :
    C           G
lalekno.. ikhlasno..
Am       G             F    Em
aku disanding karo tresno liyo..
  Dm             G
pilihane wong tuaku..

       C      G
nggoleko.. ganti..
Am            G
tresno seng luwih suci
  F   Em         Dm      G     C
seko aku kangmas.. aku pamit rabi..

C
 ra ngiro koe lungo ninggalke awakku
F
 telung tahun suwene mung dadi kisah sendu
G
 perih ngenes rasane hubungan wes remuk
C                            G/B    
 retio dek impi impiku kabeh dadi ambruk
Am
 wong tuamu seng mekso koe ninggalne aku
Dm
 nyenggol ati kroso perih krungu kabarmu
G
 koe bakal disanding priyo seng dudu aku
C
 mbok pikir sitik sepiro larane atiku..

F                 Fm
 mergo wong tuaku.. ora paring restu
C      G/B     Am  F         G
kanggo aku lan koe.. aku iso piye..

Reff :
    C           G
lalekno.. ikhlasno..
Am       G             F    Em
aku disanding karo tresno liyo..
  Dm             G
pilihane wong tuaku..

       C      G
nggoleko.. ganti..
Am            G
tresno seng luwih suci
  F   Em         Dm      G    C
seko aku kangmas.. aku pamit rabi..

    C
aku kelangan koe
                             F
seng tahunan bareng seneng susah
                                   G
harapan pupus sudah karena kau menikah
                                  C
ora ro aku seng jelas sayang ro koe
kabeh wes tak wenehku
                     Am
kok aku ra oleh restune
                             Dm
aku sadari ku tak punya apa-apa
                                     G
hanya tulus cinta, bukan gelimang harta
                                      C
mungkin bapak ibumu bener ora ngerestoni
                                 F
demi bahagiamu ku ikhlas keloro ati

F                 Fm
 mergo wong tuaku.. ora paring restu
C      G/B     Am  F         G
kanggo aku lan koe.. aku iso piye..

Reff :
    C           G
lalekno.. ikhlasno..
Am       G             F    Em
aku disanding karo tresno liyo.. 
 Dm             G
pilihane wong tuaku..

       C      G
nggoleko.. ganti..
Am            G
tresno seng luwih suci
  F   Em         Dm      G    C
seko aku kangmas.. aku pamit rabi..

     C    G        Am   G
pangapurakno.. aku ora iso
   F         Em      Dm       G
mbacutke lakuku ro koe dadi siji
     C     G       Am       G
sengitono aku.. jembarno atimu kangmas
 F    Em  Dm      G
aa.. aku..  pamit rabi..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Pamit Rabi (Xaluna Cover)
                  sak tenane aku ora ikhlas
ngeculke tresnamu ilang bablas
gawe loro seng mungkin ora bakal mari
atimu ajur aku reti

kabeh iki ora tak karepke
nanging gusti nduduhke takdire
crito tresno cukup tekan s-m-ne kangmas
njaluk tulung lilakno lan ikhlas

mergo wong tuaku ora paring restu
kanggo aku lan koe, aku iso piye

lalekno ikhlasno
aku disanding karo tresno liyo
pilihane wong tuaku

goleko ganti
tresno seng luwih suci teko aku kangmas
aku pamit rabi

ra ngiro kue lungo ninggalke awakku
telung tahun suwene mung dadi kisah sendu
perih ngenes rasane hubungan wes remuk
retio dek impi impiku kabeh dadi ambruk
wong tuamu seng mekso koe ninggalne aku
nyenggol ati kroso perih krungu kabarmu
koe bakal disanding priyo seng dudu aku
mbok pikir sitik sepiro larane atiku

mergo wong tuaku ora paring restu
kanggo aku lan koe, aku iso piye

lalekno ikhlasno
aku disanding karo tresno liyo pilihane wong tuaku
goleko ganti
tresno seng luwih suci teko aku kangmas, aku pamit rabi

aku kelangan koe seng tahunan bareng seneng susah
harapan pupus sudah karena kau menikah
ora ro aku seng jelas sayang ro koe
kabeh wes tak wenehku kok aku ra oleh restune
aku sadari ku tak punya apa-apa
hanya tulus cinta, bukan gelimang harta
mungkin bapak ib-mu bener ora ngerestoni
demi bahagiamu ku ikhlas keloro ati

mergo wong tuaku ora paring restu
kanggo aku lan koe, aku iso piye

lalekno ikhlasno
aku disanding karo tresno liyo pilihane wong tuaku
goleko ganti
tresno seng luwih suci teko aku kangmas, aku pamit rabi

pangapurakno aku ora iso
mbacutke lakuku ro koe dadi siji
sengitono aku, jembarno atimu kangmas
aku pamit rabi                
Tab not available
 Buy song Pamit Rabi (Xaluna Cover) on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z